image image image


Video - siste skuledag

Tenkte eg skulle legge ut ein liten video sia det er så lenge sia eg har gjort det. Eg fant ut etter at eg hadde lagt den ut at eg høres trist ut, men det er jo ikkje rart når det var siste skule dag og måtte reise ifrå alle eg gjekk i klasse med. :( Det kjem kanskje eit innlegg seinare om dette året på Hjeltnes vgs, så berre gle dykk!


Video: Keek.com

Siden eg berre har kleine videoer på bloggen av meg, så tenkte eg at korfor kunne ikkje folk få sjå ein litt annerledes side av meg. Så her har deke ein "livlig" video! Skal eg ha feire sånne eller dei kleine videoene der eg snakker om ting?


Video - Den rarkule broren min er også merkelig

Den er verdt å sjå! Broren min er han i millitærgrønn i starten. Han og ein kompiss skal tydeligvis vere litt "kjendis" på youtube!


Videoblogg #2

Hatt ein fin dag?


Videoblogg


VIDEO: NØTTEDELING

På mandag, så hadde eg faktisk veldig lite å gjere på og det vil du skjønne på denne videoen. Åpnet ein boks på rommet og der ser eg to poser med nøtter, så begynte eg å berre knekke dei opp og skulle sjekke kor mange eg klarte å samle før eg skulle ete de. Og eg klarte faktisk å knekke NESTEN alle før eg åt ein, men den eg åt i videoen, var den første. Men dei varte ikkje så lenge, for litt seinare på dagen kom Berit og Therese inn på rommet mitt for å holde meg med selskap. Men før dei kom inn, var Jonas her inne på rommet mitt for første gang. :3 


VIDEO: SUNNIVA SMINKA MAIBEL

Igjen, webben og lyset ødelagte ein del av videoen.. og eg snakker som oftest utydelig! 


VIDEO: SUNNIVA OG MAIBEL KOSER SEG.

Det kjem snart ein film av at eg blir sminka av Sunniva også, men litt dårlig webcam og dårligt lys.. :( 

>www.sunnivastubseid.blogg.no<


EI LITA OPPDATERING.


VIDEO : I'M BORED ~

Berre til å sei ka du meine. :3


hits