image image image


THE DARK SIDE

Eigentlig er det ikkje så mykje som har skjedd i veka, holdt på med å lage juledekorasjoner til å pynte skulen med og i eine perioden blei eg veldig forbanna. For eg fekk ikkje til det vi skulle og den ville ikkje vere venn med meg eller noko. :( Eg skulle lage sånn greingreier som skulle snurres rundt ein stolpe, men min blei jo den tjukkaste så eg er litt usikker på om den klarer å snurre seg rundt den stolpen.. Eg har nå gjort min jobb, og ikkje min feil om den blir øydelagt no.

No sitter eg her og lurer på ka eg skal gjere, må kanskje begynne å pakke for i morgon reiser vi heim. Deiligt med langhelg! På fredag skal eg ha kjøretime igjen, og skulle eigentlig ha den halv/kvart på 10, men kjørelæreren tok kontakt med meg og spurte om eg kunne komme 12:30 istedefor. Og det betyr at eg kan sove lengre. :D Men no avslutter eg dette innlegget også kjem det kanskje eit innlegg i morgon! God natt alle sammen!


INSPIRASJON - ARTISTER EG LIKER

Kem liker du best?

Tumblr_me5r9ai07g1ql1itgo1_500_largeTumblr_mdutayqiku1rtwz1no1_1280_largeTumblr_lxcay4ei3h1r743sro1_500_largeTumblr_me28ejhwnb1rra3ejo1_500_largeTumblr_me0oqbqamy1rtazkao1_500_large111886371962677447_lu6v7040_c_largeTumblr_me0bt2tvkd1qbftgyo1_500_largeTumblr_mdz7wkqit21ris9x1o1_500_largeTumblr_mdx6iebz6a1rdghako1_500_large


EIN HELG MED DEN BESTE

I helga har eg vert hjå Sunniva, reiste ifrå skulen på fredagen kl 2 og det var bedre enn å vere på skulen enda ein helg. For eg hadde tenkt at eg skulle vere på skulen denne helgen og, men det hadde vell ikkje skjedd noko i det heile tatt. Det var utrulig kjekt då Sunniva kom bort og spurte om eg ville vere med heim til ho i helga, for eg visste at ho skulle på svømmestevne og i eit bursdagsbesøk. Ho hadde faktisk spurt ho venninna som skulle ha besøket om eg kunne få vere med, og det var jo greit. Det var ein utrulig kjekk dag, fekk til og med møtt Joachim. I besøket var det ein hund som var nyopperert, så eg turte faktisk ikkje kose med den.. :( Også var det 2 katter, eine var ikkje så glad i å kose, men den sprang rundt omkring og koste seg. Den andre låg under eit bord og sov nesten heile besøket, men då ho som hadde besøket nevnte at dei hadde ein til så fant ho den og tok den fram. Trur faktisk den katten heite Tussi eller noko. Den katten var akkurat ein sånn katt eg kunne tenkt meg, den var så søt at det ikkje er mulig. Eg tok den opp då ho gjekk forbi også la den seg ned på fanget mitt med ein gang og koste seg og alt det der. Men med ein gang eg prøvde å løfte ho vekk, så holdt ho seg fast til eg slapp ho. Så la ho seg berre ned igjen på fanget mitt og ho skiftet på eit par stillinger til ho fant den ho ville ha. Elsket den katten! 

No skal vi begynne å gjere oss klare til å reise til togstasjonen for vi skal ta toget til Voss, vente der ein stund også ta buss tilbake til Hjeltnes. 


ØNSKELISTE TIL JUL #1

Cubus

Olivia lsAubrey sweater

nok 199,-                                                             nok 299,-

Tone tankCarly ls

nok 149,-                                                          nok 199,-

Agnes lsJodie ls

nok 249,-                                                             nok 179,-

Devon lsMina neon sweat

nok 149,-                                                                   nok 299,-

Gemma pantsBuffy nightie

nok 199,-                                                                        nok 169,-

 Lena tube neckLena tube neck

nok 129 ,-


 


LITEN OPPDATERING

Heihei! Eg er hos Sunniva i denne helga, og no sitter vi å venter til at vi skal kjøre til Os for Sunniva skal på svømmestevne. Det skal bli utrulig kjekt for vi skal møte Joachim! Men dette var berre ein liten oppdatering så kjem det eit lengre innlegg seinare!


PEOPLE WHO MADE MY DAY - MARCUS

 
Marcus, eg veit virkelig ikkje kor eg skal begynne når eg no skal skrive om deg. Det er så utrulig mykje å skrive om deg, men det spørs jo berre om eg klarer å få ut dei riktige ordene. Eg har på ein måte kjent deg i ein ganske god stund, faktisk i nokon år. Vi møttes på habbo.no og blei ganske fort venner.  Du har venta ein stund på dette innlegget for eg er ganske så elendig til å skrive til folk eller om folk, så det tar berre veldig lang tid før den kjem ut. Unnskyld for at eg er så treig med nokon ting. :( Eg skulle jo møte deg for sånn ca 2 år siden eller noko, men det blei ikkje noko av. Og no har eg sagt til mamma at eg vil til Arendal så då får me sjå kortid det blir. Det er så utrulig vanskeligt å finne ut kordan du skal formelere ordene sånn at dei blir rett, for det går ann å missforstå. 

Du er ein veldig god venn å ha, for du er veldig støttende. Håper virkelig vi kan vere venner lenge og eg syntes alle skulle hatt ein venn som deg. Og det finnes ikkje mange som deg, så dei finner vell ikkje ein sånn person lett. Dei som vil ha ein sånn venn som deg får ikkje ta deg ifrå meg, for å sei det sånn!  Eg er utrulig glad i deg og håper virkelig vi ikkje mister kontakten. Så snakkes vi vell ein gang eg kjem til Arendal. ♥


GOD NATT!

Ville berre sei god natt og slenge med bilde av meg. :-)
PEOPLE WHO MADE MY DAY - SUNNIVA


Sunniva, eg veit seriøst ikkje kor eg skal begynne. Har jo blogga litt om deg før, men det var på slutten av eit innlegg. Så denne gangen skal du få eit heilt innlegg som berre handler om deg. Eg blei kjent med deg søndag den 19.august, mamma stod på vaskerommet og vasket eit eller annet til kjøkkenet og kjæresten hennes stod å snakka med foreldrene dine. Eg kom ut ifrå det rommet eg bur på og legger merke til deg som står der og ser rundt omkring. Så eg kom bort og stod der, så sa plutselig kjæresten til mamma at vi måtte helse på kvarandre. Etter vi gjorde det prøvde eg å huske navnet ditt, og det gjekk faktisk. Dagen etter satt du deg jo med meg, og eg blei glad for eg fekk eit smil ifrå deg den første dagen på skulen.

Takket vere deg har skuleåret mitt blitt det beste til no. Eg kunne ikkje tenkt meg eit skuleår uten deg for å sei det sånn. Eg føler av og til at du er min andre halvdel, men det er vell berre eg som føler. Det er så skummelt at vi har så mykje til felles og vi finner meir og meir ting som vi har til felles, men det er ganske kjekt å ha ei som du kan fortelle alt til for dei veit kordan det er sjølv. Det er vanskeligt å skrive om ein person som betyr mykje for deg, for du veit liksom så mykje du kan skrive men får det ikkje ut. Får det allefall ikkje ut på riktig måte eller med rette ord. Eg har jo blogga om det før som sagt, men no kjenner eg deg meir og meir. Og du betyr meir og meir for meg, og om det skjer noko med deg, så aner eg ikkje kordan eg kjem til å reagere. Hadde allefall tatt det veldig tungt, for i det siste har ikkje humøret til både deg eller meg vert heilt på topp etter at vi begge to mistet nokon som var veldig nært. No begynner det allefall å komme tilbake til det normale, men det kjem jo til å ta litt lengre tid før det blir HEILT normalt. Du skal vite at eg er her for deg om det er noko du vil snakke om eller om det er noko gale. Begge har sine perioder der vi begge er i dårlig humør, men det går over etter kvart. Eg har ikkje så mykje meir eg kjem på at eg kan skrive Eg er berre utrulig glad for at eg kan kalle meg sjølv for bestevennen din. Eg gleder meg veldig til helga, for då skal eg til deg igjen og denne gangen skjer det mykje. :D Kjem til Bergen på fredag, reiser til deg og finne på noko, du skal på eit stevne på lørdagen og eg skal vere med å sjå på også skal vi også i bursdagsbesøk til ei venninne av deg. Det kjem til å bli kos! Men no har eg virkelig ikkje mykje meir å skrive, for eg er ikkje så veldig flink til å skrive lange tekster om folk heller.. Eg kan allefall sei at eg er superduper glad i deg, og håper ikkje vi blir uvenner i framtiden! ♥ Du er ein person som det går ann å stole på, vere seg sjølv med og berre ha det kjekt uansett kor vi er. Du får meg alltid til å smile uansett om eg er lei eller irritert, og det er eg virkelig glad for at nokon klarer! Skal vell begynne å avslutte dette innlegget, for du begynner å bli nyskjerrig om ka eg blogger om med bilde av deg på. Så no fekk du svaret på det. :3 

ilu ♥


Antrekk -18.11-12

Ka syntes du?


VISSTE DU AT..

 

.. Eg har fleire blogger enn denne, men bruker dei ikkje.

.. Eg har tumblr.

.. Av og til kan eg bli lei av så mykje at eg ikkje veit ka eg skal gjere.

..Eg har nettopp skaffa meg bruker på polyvore.com

.. Eg føler at eg åpner meg for lett og for mykje for folk.

.. Eg har veldig gode venner i virkeligheten og over nettet

.. Eg har twitter

.. Eg får bedre karakterer no enn første år på videregåande.

.. Eg føler meg ensom når eg ikkje har dei rette folka rundt meg.


hits