image image image


søtaste, nokon sinne.


Be who you are.Ikkje prøv å ver nokon andre enn den du e sjølv. Ikkje prøv å gjøm deg bak sminke. Ikkje sei at du er lik nokon andre.

Ingen er som deg, du er spesiell. Husk det.


tjuesjette i niande, totusenogtretten.


I'm out.No skal eg og Solvår ut å ta nokon SKIKKELIGE haustbilder, nja. Veit ikkje heilt om det blir berre haustbilder, men bilder blir det. Skulle eigentlig ha sykkeltur men det blei ikkje noko av, så vi får ta turen til fots. ;) 


igår - black'n white.


Jobben minEg er SKIKKELIG glad for at eg valgte å gå den linjo som eg gjekk på. For de som ikkje veit ka eg skal utdanne meg som så kan eg sei det, eller kanskje de har funnet ut av det på ein eller annan måte. Men uansett, eg skal utdanne meg som blomsterdekoratør og det er eit veldig spennande yrke! Får opplevd alle mulige typer som det finnes av personer og får jobba med så mange forskjellige blomster. Eg jobbar annkvar laurdag, men eg tjene ekstra på dei fant eg ut då eg fekk lønning første gang! Ein dag i veko så har eg ein laang dag, som vare ifrå 10 - 19. Kjenner meg ganske sliten etter ein sånn dag, men eigentlig går det heilt fint for det er så mykje forskjelligt eg gjer dei dagane. Til tider er det einaste eg føler eg får tid til er å: våkne, ta bussen til jobb, vere på jobb i nokon timar, ta bussen heim, slappa av, eta middag også legge meg. 


"It's not just a flower, it's a piece of art"


Ny hårklipp ++På onsdag var eg på langkjøring og fekk det overstått. Var ferdig halv 2 og hadde ein god stund til bussen gjekk, så eg fant ut at eg kunne gå til frisøren. Men eg hadde jo ikkje bestilt time, men eg gjekk til ein frisørsalong som hadde dropp-inn. Dei hadde time med ein gong og det var ganske koselig der sjølvom det var ein liten frisørsalong. Ho vaska håret mitt og då eg satt der tok ho opp beina på stolen og spurte om eg ville ha massasje, blei sikkelig overraska over at det var ein massasjestol eg satt i. Men gud, det var godt å sitte der! Satt der og berre slappa skikkelig av. Ho var flink til å klippe håret også, men uheldigvis klarte ho å klippa seg sjølv i fingen :( Blei veldig fornøgd sjølvom det kosta meg 650,-, men virkelig, det var verdt det pga servisen! Nesten alt det brunblonde er vekke, men har ca 1cm igjen på tuppane og mamma sa det var ganske fint sånn.  På bilde til venstre var samme dag som eg kom ifrå frisøren og ho hadde retta det, men då eg tok å dusja så kom krøllane skikkelig fram, som du ser på bilde til høgre. EG ER HAPPY.

Kjøpte meg  ein ny gensar også etter at eg hadde vert hos frisøren og den kosta meg 250,-. Har hatt lyst på ein sånn gensar ein god stund så det var godt å endelig finne ein sånn! Du ser litt av den på bildene, den er litt lang (nedanfor stumpen) også er det ein stor "A" midt frampå. Har brukt den her heima i det siste og treng berre ein strømpebukse, så kan eg gå rundt i huset med den. Skikkelig glad for at eg har kjøpt den og angrer ikkje litt i det heile tatt!

Enda seinare så møtte eg på Karina (trykk på navnet) som er veeeldig lenge sia eg har snakka med. Ho skulle ha kjøretime og det var ein good stund ho måtte vente. Men eg satt meg ned og vi begynte å snakke om det både ditt og datt. Eg lovte at eg skulle ta kontakt om eg ville finne på noko, og det kan godt hende eg gjer! 

Ha ein fin dag!


Kjøretime, here i come.Då e da tid for meg å ta bussen til kjøreskulen og få unnagjort noko meir på kjøringa mi før eg skal ta oppkjøring, i dag er det tydeligvis langkjøring. Først litt teori, så kjøring. Også siste ting eg skal gjere før eg kan ta oppkjøring er, kartkjøring.. Men ja, skal prøve å få det i neste veke! Så ha ein god dag!


De betyr så utruleg mykje for meg.

 


hits