image image image


HELGEN.

Eg har jo vert hos Sunniva i helga, men det er det vell nesten ingen som veit. For eg har ikkje giddet å blogge om at eg skulle det eller mens eg var der. Men det var utrulig koseligt å vere der, sjølv om broren hadde fest på lørdagen. Dei spelte sånn musikk som eg liker ganske godt så vi satt oppe i stuen og hørte på at dei sang og alt :3 Her er ein video Sunniva tok i går. 

Men no skal eg snart legge meg, for eg skal på utplassering i morgon også henter ho meg halv 10.. Eg er så heldig at eg skal ein plass der dei kjenner meg. :D Muhahha, men god natt og sov godt alle sammen som leser dette innlegget!


INSPIRASJON #4


Tumblr_mat4lrq50p1rb1a60o1_500_large

579785_462790000432682_1958157688_n_large

552258_448884055136853_1945101542_n_large

Tumblr_lov15wwcjn1qg9lbgo1_500_large

Tumblr_m4m0vw2iqr1r3t6jpo1_500_large

Tumblr_m95wy19ddt1rcs8r5o1_500_large

Tumblr_lydlydbxp41qmu45co1_r1_500_large_large

Tumblr_m4hnaatydd1rsbonio1_500_large

 


FØRSTE MOBILINNLEGG

Hallåå, første innlegg ifrå mobilen og eg har besøk av min kjære bestevenninne, altså Sunniva <3 Du er så søt på bilde.

Søtesøte deg, ilu. <3


VIDEO: NØTTEDELING

På mandag, så hadde eg faktisk veldig lite å gjere på og det vil du skjønne på denne videoen. Åpnet ein boks på rommet og der ser eg to poser med nøtter, så begynte eg å berre knekke dei opp og skulle sjekke kor mange eg klarte å samle før eg skulle ete de. Og eg klarte faktisk å knekke NESTEN alle før eg åt ein, men den eg åt i videoen, var den første. Men dei varte ikkje så lenge, for litt seinare på dagen kom Berit og Therese inn på rommet mitt for å holde meg med selskap. Men før dei kom inn, var Jonas her inne på rommet mitt for første gang. :3 


GRATULERER MED DAGEN, KJÆRE BROR.

Tiden har gått så fort, så mange år som har gått og eg har blitt meir og meir glad i deg, sjølvsagt. Det eg egentlig husker best ifrå barndommen min med deg, var at vi satt veldig ofte å spelte "halo/halo2" sammen og koste oss med det. Men no blir det ikkje så ofte med det siden du går på skule i Sogndal og eg i Ulvik. Men det er kanskje eg tar meg ein tur til Sogndal for å besøke deg. Det håper eg allefall eg får tid til.

Men eg husker også den gangen i sommar då mamma var i syden med kjæresten. Så var det fin sol og du vekket meg og du gjekk ned for å sole deg på terassen mens du jobbet med noko skuleoppgåve. Så kom eg også ut for å sitte i sola og det var ganske koseligt. Men det morsomme begynte jo då vi kom inn på kjøkkenet, for då la du deg ned på gulvet med ryggen og begynte med nokon rare bevegelser. Men ut av dei rare bevegelsene fekk du ryggen din til å lage sånne prompelyder. Aner ikkje kordan du fekk det til, men det var vell pga at du var litt fuktig på ryggen.. Det er kjempekjekt å vere med deg og det går ikkje ann å vere sur på deg eller stille eit øyeblikk. For om det er stille, så kjem du med ein kommentar eller noko liknende. 

Kjempe glad i deg, broder! ♥

VIDEO: SUNNIVA SMINKA MAIBEL

Igjen, webben og lyset ødelagte ein del av videoen.. og eg snakker som oftest utydelig! 


VIDEO: SUNNIVA OG MAIBEL KOSER SEG.

Det kjem snart ein film av at eg blir sminka av Sunniva også, men litt dårlig webcam og dårligt lys.. :( 

>www.sunnivastubseid.blogg.no<


IT'S GOING TO BE ALL RIGHT

Ein av dei finaste sangene.


BILDEDRYSS - 15.09.12

Eg og Sunniva var så flink som sykla til butikken for å kjøpe mat og sykla tilbake. Og eg lånte sykkelen til Therese som feila litt i oppoverbakker.. :( fekk vondt 2 ganger i beinet pga det. Men ja, då vi var på butikken såg eg litt full ut, for beina mine ville ikkje funke. Men eg fekk til å gå på ein merkelig måte. Men no kjem Sunniva til å stjele bildene mine også kjem det sikkert eit annet innlegg ut seinare.. Får vi håpe.


sånn ca midt på bilde ligger skulen og internatet.
Sunniva sløser med burn... :(


nomnom

"Gulen" ligger borte med "Den grønne cafe"

Godt, Sunniva?


BLOGGE LITT MEIR?

Har tenkt i nokon dager no på å blogge, men med ein gang eg tar opp eit innlegg så tenker eg med ein gang "vil dei virkelig lese om kordan eg har det?" så blir det ikkje noko innlegg etter det. For då tenker eg berre på at eg børr skrive om ting folk liker å lese om. Men det er litt vanskeligt å vete ka folk liker å lese om.. Men jaja, eg er den merkelige meg ennå, som liker å tulle rundt omkring og le kjempe høgt. Dei fleste på skulen har vell merka at eg liker å vere rundt om alt, men dei seier at dei liker meg best sånn. For dei legger merke til med ein gang eg ikkje er der med dei. F.eks for nokon dager siden, så hadde nesten heile klassen min samlet seg på kjøkkenet for å gjere lekser og ete muffins som Berit lagde. Men gjett kor eg satt.. jo, eg satt inne på rommet for meg sjølv og holdt på med leksene.

Så no kjem spørsmålet: skal eg blogge meir, og om ka?hits