image image image


Å Izel, du Izel.

Ikkje så lenge sia skreiv eg eit innlegg då du blei atten og lovlig, og no gjer eg det igjen. Men denne gongen er fordi du har fått lappen! Og ja, dette kjem nok ein dag for sein, men eg gadd ingenting i går etter ein lang dag på jobb :( Men eg var så heldig og var ein av dei som fekk sitta på med deg etter du fekk lappen, gjekk litt seint.. men sånn er det med meg også. Gleder meg ikkje til du skal reise ifrå meg altså.. :( Men du har jo fri ein del, så kanskje vi kan finne på meir i år enn vi gjorde i fjor fordi då gjekk eg på ein skule i huttibuttiland. :D

ilu ♥


Jobb igjen
No er eg klar til å gå på jobb og tenkte eg skulle bruke ein liten tid på å skrive eit innlegg, for eg fann ut at eg er ikkje så flink til å blogge for tiden. ): I går hadde eg ein ekstra lang dag på jobben som var i 9 timer men eg fekk jo lønning i går sjølvom eg berre har jobba i 2 veker. Aner ikkje korfor eg skal få 7tusen etter å ha berre jobba 2 veker. I dag kjem pappa innom jobben på vei heim og henter både eit tre eg har kjøpt (vrihassel) og meg. Ganske greit, for då treng eg ikkje ta bussen! :D Eg liker jobben min ganske godt, får sjå så mange forskjellige folk og blomster. Eg smiler til ein kunde og som oftast smiler kunden tilbake og seier hei! DET er koselig, skal eg sei deg. :)


Blomstrende dagar!

Var nettopp ein liten tur borte hos mormor og morfar for  å levera noko geiteost som mamma hadde i kjøleskapet. Hadde ein fin dag på jobb med latter og morro. Skikkelig glad for at eg tok den linjo til å starte med, for blomster er jo utruleg nydelige! Berre til å sjå på bilete mitt og sjå kor fine gladiolane kan vera! :) Vi får håpa på fint vér i morgon og ha ein fin dag uansett!


Ein ny ting.

kjøpte denne fine tingen på salg på Cubus i går ♥ kanskje litt stor men utruleg behagelig - tross alt, den kosta meg berre 79kr. 


I'm me.

liker du meg for den eg er? ♥

jaokei, la oss bli vener.


unormal photoshoot.


nei, eg hadde ikkje så mykje problemer med å få den til å funke, måtte berre finne ut kor eg skulle treffe for at den skulle ta bilde då eg ville at den skulle det. :) 


måtte prøve eit par ganger, så det endte jo med nokon gøye bilder då. mest normale "antrekk's pose" eg har sett, altså!


eg hadde så lyst å vere sidelengs for ein gong skuld.


- let's do like the french girls.


- yeah, føler meg normal.lets kiss the air.. like all the bloggers.


wooo - oi, det var ein fisk.

 


10 ting du kanskje ikkje visste om meg

♦ Som eg kanskje har nevnt før så elsker eg klemmer - kvar gang eg ser nokon eg kjenner som kjem mot meg for å gje meg ein klem så blir eg skikkelig glad! 

♦ Eg hadde migrene då eg var mindre. - ein sann plage skal eg sei deg, skulle ønske eg aldri hadde det! .. har kanskje litt igjen etter det, for når eg først får vondt i hovudet så er det der nokon dagar før det forsvinn igjen. :(

♦ Begynte som lærling, tirsdag den 13. august - har tenkt å begynne å blogge om dagane mine og legge ut nokon bilder av ka eg har laga. Kan slenge med eit bilde med ein gong.
♦ Eg klarer forsatt ikkje sove uten ein bamse - tar ein liten tid om eg skal sove uten.

♦  Eg bur på ein liten plass som heite Myking, og det er mange forskjellige folk som bur her. Men for å sei det sånn så er dei fleste som  bur her i familien min :p

♦ Eg liker å redigere bilder, men kvar gong eg vil så får eg følelsen av at eg ikkje vil alikavel. - slenger med eit bilde her og.♦ Eg er ikkje kilen.

♦ Eg bur på ein av dei finaste plassane som du finn i Hordaland - lille Myking er like nydelig heile tia!

♦ Eg er veldig følelsesmessig. :)

♦ Det er ikkje ofte eg finner ein tegneseriestripe i ei avis som eg faktisk ler av - men fant ein her om dagen. 


Du er blitt ein kvinne, Izel.


den gang då, den gang no.

Atter ein gang, gratulere så mykje med dagen og håper du har hatt ein kjempefin dag!

åh, hadde berre skikkelig lyst å skrive eit innlegg her på bloggen for å vise folk kor glad eg e i deg. Eg har kjent deg ganske så lenge og det er eg virkelig glad for! Du er ein heilt ubeskrivelig person og det er berre heilt utruleg avslappande å vere rundt deg. ♥ Vi har hatt våre nedturer og oppturer sammen, men vi har vert venner gjennom det meste. Har ikkje vert så mykje ilag i det siste, for eg har vert opptatt med ditt og datt, men la oss prøve no! Når eg endelig er heime og skal vere her ein god stund, så kan vi nok finne på mykje sjølvom vi har gjort på det meste her på Myking ;) Har til og med møtt deg i Tyrkia og sett kordan du har det då du er vekke i Tyrkia, nokon veker i sommarferien som du har gjort i fleire år. Du er så.. nydelig og eg er VIRKELIG glad for at eg har ein venn som deg! ♥ Du er ein spesiell person som har fått ein god plass i hjerte mitt og håper vi får mange fine år ilag og lage fleire gøye minner... ilag med Solvår og såklart. 

i love you so much, pretty woman. ♥

- Når du smiler og ler så varmer det og det går ikkje ann å la ver å smila tilbake. 


Ops, retta visst håret mitt.


Snakkast på fredag, med mindre..

- nei, skal ikkje slutte. 


Skal til Bergen i morgon så skal eg sove hos Anneli på Fusa til dagen etter :D Glede meg ganske så mykje for eg får sjå Anneli og Berit igjen, også får eg møtt nokon nye folk og. Blant annet Jørgen som eg har vert venn med i litt over 3 veker. Også skal jo han ha med seg ein kompis og så kjem kanskje Sebastian, som eg har vert venn med i.. 2 veker.  


hits