image image image


FØRSTE HELG PÅ INTERNATET

Idag er den første helgen vi kan vere på internatet uten å måtte reise heim. Vi tok bussen kl 2 for vi var ferdig på skulen kvart på, så skulle vi i minibanken og det viste seg at eg hadde fått stipendet.. trur eg.. Sia eg hadde 11.424 kr på kontoen, men så litt seinare på dagen fekk eg jo melding ifrå lånekassen at det kom innpå om 1-2 dager. Så då blei eg litt forvirra. Men då får eg vell sjekke om det kjem enda meir innpå eller om lånekassen er berre merkelig. Men ja, kl 2 reiste vi med buss bort til Ulvik for å gå på butikken. Egentlig skulle jo Sunniva møte faren sin då, men han kom litt seinare og vi gadd ikkje vente. Så vi tok bussen tilbake kvart på 4. På veien til Ulvik så satt eg med Jonas på bussen då, fordi han skulle heim denne helga også. Og han gledde seg veldig til å sjå Kon-Tiki men den har eg allerede sett. :D muhah, før han.

Eg har hørt at det er mange som skal drikke i dag også i morgon, men eg håper virkelig ikkje vi blir dratt inn i det. Skal nok vere ein god stund til eg skal drikke noko med alkohol i.


Perfekt måte å vente på, eg fekk ligge på beina til Sunniva i sola. Men fy, det var mykje veps.
SOVA I FILMEN

Gjett ka eg klarte å gjere då, joda.. eg sovna då vi skulle sjå film i kantina. Eller halvsov då, for eg hørte det som var rundt meg men samtidig i min eigen verden. Skreiv i sist innlegg at eg skulle sjå Varg Veum, men det blei Flåklypa. Men snart skal eg vell legge meg, for i morgon får eg jo besøk i lunsjen. 

NY DAG, NYE MULIGHETER

Ny dag, nye muligheter.

I dag var det halve dagen med aktivitetsdag, og enkel sagt eg blei VELDIG sliten. Eg var nesten med på alt.. (som eg ikkje har vert før) pleier alltid å berre prøve å komme meg vekk eller noko, men denne gangen var eg med på alt utenom 2 ting. Det var noko med ein traktor og nokon rør, også den andre tingen var plommesteinspytting. Men eg var med på fotballkamp(faktisk), teori spørsmål, kassestabling, pil og bue, noko sånn bladfinning, stokkkasting og eg satt i traktoren som skulle bli dradd av klassen min. Det va utrulig kjekt at klassen min vant den første øvelsen, for då blei humøret på topp.


finfint bilde eg tok med mobilen.

Men no skal eg ut ein liten tur med Sunniva før vi skal opp i kantino for å sjå ein film, alstå varg veum. Men i morgon får eg besøk her på skulen i sånn ca 30 min av søsteren min, mannen hennes og ein annen person. Så det skal bli kjekt det! :D


TJUEÅTTENDE-I-ÅTTENDE-TOTUSENOGTOLV

Tirsdager er alltid slitsomme om morgonene, spesielt når man er trøtt. Men i dag er det første dag med gym, og det kjem ann på vèret. Men no er det pause og eg sitter her i sofakroken i klasserommet og skriver dette her.. Facebook har seriøst blitt meir og meir kjedelig, det einaste eg bruker den til no er liksom logge på, sjekke kem som er på, gå innpå 2 spel også om eg ikkje finner nokon å skrive med så berre logger eg av. Men i helga skal eg faktisk vere her, men Sunniva skal KANSKJE reise på noko leir ting. Så då blir eg, Therese, Berit og KANSKJE Sunniva igjen for å lage mat til oss sjølv. Det skal bli morsomt allefall når eg skal stå for middagen, for eg er ikkje flink i det heile tatt.

Det er ein liten stund siden eg har blogga no då, men det er lika greit. Eg har liksom ikkje noko eg har tenkt å blogge om, eg berre gjer det når eg ikkje har noko anna å gjere på.. f.eks no i pausen. Men eg tar lite bilder av meg for tida, men Therese, Berit og Sunniva har det veldig gøyt med å ta bilder av meg for tida. Det er jo kjekt det, men eg klarer å kødde meg på dei fleste av bildene. Det bilde nedanfor har Sunniva tatt, og lagt det ut på Instegram. 

Samfunnsfag.

No sitter vi her i klasserommet og har samfunnsfag, ilag med annlegsgartnarene. Men dei fleste arbeider med ein innlevering, men den blei eg, Sunniva, Therese og Berit ferdig med i går. Så då sitter vi her og løser oppgåver ifrå boka. Om ein halvtime er vi ferdige og då er det til å fortast mulig komma seg ned å hente baggen også gå ned til bussen.


FØRSTE GANGEN HEIM.

I dag er det første dagen me skal reise heim, vi blir ferdig på skulen kvart på 2 også må vi forte oss ned for å hente baggen også berre springe ned.. nesten.. for bussen går 2. Eg er veldig trøtt, men eg la meg ikkje så veldig seint, men no må eg berre gjere meg klar også gå opp i kantina for å ete for eg er SULTEN.

Dette skjer om nokon tar bilde av deg: 


FINFIN KLASSE.
DÅ E ME PÅ PLASS.

Kom her til Hjeltnes Vidaregåande skule i 4 tia i går. Og eg og Anne-Linn kom på samme internatbygget, så no sitter vi her å spele kort. For dagen vår i dag begynner kl 11. Og vi våkna tidlig for å eta frukost som var ifrå kvart på 8 til halv 9. Og no er vi vell ganske lei av å spele kort, for det er så lang tid til vi skal opp i kantina kl 11. Så no skal vi snart opp til "bli kjent lunsj". Så då får eg vell ikkje meir tid til å skrive her, så eg avslutter dette innlegget med at eg koser meg her. :D 

Tumblr_m907mqmdyy1re6r50o1_500_large


EI LITA OPPDATERING.


OHANA MEANS FAMILY

 


  

hits