image image image


LOL.

Så.... fail.. Eg er desverre ikkje ein mann, dataen min. :( Sånn såg "fanside bilde" mitt ut då eg skulle sjå. 
GJETT KOR EG ER.

I går kom eg til London med tog ifrå Cardiff, og eg gidder virkelig ikkje blogge om kordan alle plassene var og sånt. For eg klarer faktisk ikkje huske sånn kor som var kor.  Og eg har ikkje så mykje tid igjen på internettet. Det er dyrt her i London. :( 15 pund for 24 timer. Ikkjebra. Menja, aner ikkje ka eg skal skrive, men skal sikkert snart ut å ete. Eg sitter her og studerer meg i speilet for eg ser at den hårfargen eg hadde.. (rødish) har blitt oransj/blond når man ser håret mitt i sola. :( det er litt morsomt å sjå, for då kan eg tenke på at det er så lenge siden eg gjode den store tabben.  og den store tabben er at eg klippet meg for andre gang berre kortere, og farget det.. men ja, fargen var berre litt mørkere enn den eg egentlig har.  

Eg har funnet ut, at det er noko feil med dataen min.. når eit bilde skal vise og loader så kjem det opp eit bilde av ein sko..  og når eg skal sjå på bloggen min, så kjem det ei liste heilt øverst med kass kategorier det er osv.. Hjelp meg. 

I'M ALIVE.

aye, eg lever.. veit eg ikkje har blogga siden tirsdag, men har virkelig ikkje hatt lyst til å blogge heller. Også har eg ingenting å blogge om.   menja, gif bilde av kveldsen min.. namnam. skal eg begynne med meir gif bilder igjen? 

I morgon reiser eg med tog ifrå Cardiff (Wales) til London. Heldigvis tar det berre 2 timer og det går full fart.. Får vell finne meg eit engelsk blad til, trur eg har kjøpt 3-4 engelske ungdomsblader. Men dei er gode då også får eg jo plakater med på kjøpet. ♥

 


DAGENS INNKJØP - BLANCHARDSTOWN

Noko du liker?


Elsker Claire's !!!! Så mykje eg ville ha! ♥


SIDAN DU GJORDE DET, MÅTTE EG OGSÅ

Jaujau, sånn e da å gjere deal med sjølvaste prinsesse Solvår! 

>prinsessesolvaar.blogg.no<

Eg har nok kjent dette menneske i alle mine år, sidan... ho blei født. Sidan på ein merkelig måte, så er eg faktisk eldre enn ho! Men det trur ingen på, sidan ho ser eldre ut enn meg :(( Men vi har gjort mykje rart, men no går jo ho på skule i Lyngdal og eg skal begynne i Ulvik, så vi ser berre til kvarandre i sommarferien og kanskje juleferien.. Men ja, eg har ikkje noko meir å skrive. :D HO HADDE BURSDAG DEN 16. JULI!

Av og til ser ho sånn ut eller allefall oppførar seg sånn:

Og av og til ser ho faktisk ut som ei prinsesse:


Du er nydelig, Solvår ♥


 


DAG 3 - BELFAST

I dag har det egentlig ikkje skjedd sånn alt for mykje. Tatt fly til Belfast, tok taxi til hotellet også har vi egentlig berre slappet av og gått ute. Sett rundt i byen og pappa sa at Belfast er like stor/liten som Bergen. Har egentlig ikkje så mykje å skrive.. Men i morgon skal vi på titanic museumet her også skal vi ta tog videre. Menmen, god natt!

DAG 2 - EDINBURGH

I dag våkna vi kvart på 8, for her er det sånn at det er frukost ifrå 8 til 9.. dumme tider. Men eg klarte å komme meg opp uten å få vondt i hovudet. Etter det gjekk vi ut for å sjå oss rundt og prøve å finne sentrum her. Vi har vert veldig lenge ute i dag og gått veldig langt, så eg føler nesten ikkje beina mine.. for å sei det sånn. :p Men no skal eg berre slappe av og gå på do. Og får håpe vi ikkje skal noko meir i dag. Det har ikkje skjedd så mykje anna i dag. Og ja, i morgon reiser vi vidare.

Ka har du gjort i dag?


Deilige frukosten min. 

Pappa og kjæresten med frukosten.

Pappa tok bilde av meg med frukosten.

Slottet her i Edinburgh.

Sekkepiper er dritkule! Heldigvis var det maange rundt omkring og spilte. Også måtte eg gje penger til 2 av dei, mens pappa tok bilde av meg.

Vi gjekk inn på ein café og då bestilte eg "Hot Chocolate" også ein gulerot muffin.

Caféen hadde eit merkeligt navn.

På veien til rommet så såg vi eit brudepar som stod og blei tatt bilder av.


DAGENS INNKJØP - EDINBURGH

Sånn går det når eg går på salg. Jorbærene var kjempegode og billige! Sløyfearmbåndet var på 6 pound men var nedsatt til 1 pound og 50 pence, den fugle ringen var nedsatt ifrå 4 pound til 2 pound. Skona var satt ned, men eg husker ikkje ifrå men dei kostet allefall 3 pound og 99 pence.

Ka likte du best av kjøpet? 

DAG 1 - EDINBURGH

Jaujau, då har vi begynt vår reise og første stopp er Edinburgh.. Men ja, turen startet med at eg våknet kl 9. for eg trudde vi skulle reise før 12.. men neida, vi reiste ifrå Myking kl 15.. Men det var ganske deiligt å dusje så tidlig om morgonen. Vi stoppet hos farmor for å snakke litt med ho og sånt, men eg måtte gå opp før pappa og onkel for mamma og broren min var der allerede, og det blir litt for mange. Også skulle eg vere med ned i bilen til mamma då dei skulle gå for å få nokon moreller, også på veien ned, så møter vi på mormor, morfar og ein nabo av dei.. Så det endte med at dei reiste ned på ein café mens pappa og onkel kom opp. 

Bilder eg har tatt med mobilen kjem i morgon.. eller kanskje ikkje.

Men no har eg veldig vondt i hovudet så eg skal legge meg.. Og her i Scotland, så er klokka berre halv 11.  Så eg skal legge meg...... Men må berre finne tingene først også er det nattinatt for meg. 

Sånn ser rommet ut, og eg fant bilde på nettet.. Men eg ligger i den sengen nermest også ligger dei i den andre. c8 fin info..


FREDAG DEN 13.

Som dei fleste veit, så reiser eg på tur med pappa og kjæresten i morgon. Også viser det jo seg at det er fredag den 13. men jaja, eg trur ikkje akkurat på at det er ulykkes dag.. Eg vil heller sei at det er ein normal dato. Men ja, eg kjem sikkert til å ta bilder med kamera, men siden minnekortet sitter fast inni, så kjem ikkje bildene på bloggen før i begynnelsen på august..... men eg skal prøve å ta nokon bilder med mobilen, sånn at det kan komme nokon bilder. Men eg skal legge meg snart, for eg må stå opp i 9 tiden, for eg skal dusje også skal eg ein tur nedom til mamma for eg har glemt noko.. Så flink er eg. :( Men ja, når eg kjem heim igjen den 25, så er det berre å sove også reise igjen dagen etter for då skal eg til Frønningen. Og det blir så kjekt, for broren min, søsteren min og kjæresten hennes skal faktisk vere med denne gangen. 

 


hits