image image image


Instagram - mabelfabel

Sia eg ikkje har så mykje å blogge om akkurat no, så tenkte eg at eg kunne legge ut bilder som eg har tatt på instagram. Eg er kanskje ikkje så veldig flink til å ta bilder, men det er noko eg liker å gjere så då gjer eg det. :p Eg var ganske dum i går og tok ein battery energidrikk i går sånn 30 min før eg skulle legge meg, og det endte med at nesten ikkje fekk sove i natt. Men heldigvis trengte eg ikkje vere med på dei tinga her nede så eg har vert her aleine og støvsugd alle golv nede og dusja :D

Instagram - mabelfabel 

Følg meg også følger eg deg!


Innkjøp i Arendal/Kristansand

I går var eg i Kristansand med mamma og søstro til Oddvar på Sørlandssenteret som ligg litt utanfor Kristiansand. Ca. 6/7 mil ifrå Arendal og eg kjørte den eine veien, altså lærekjøring. Seinare i år, sånn ca. på høsten så blir Sørlandssenteret, Noregs største senter. Gjekk inn på senteret etter eg hadde parkert så fint mellom to bilar, (litt skeivt) men eg syntes det var fint eg.... Gjekk rundt og såg på mykje forskjelligt og det første eg kjøpte var sommarskona som har ein liten svart sløyfe frampå, men du ser den ikkje så godt. Så kjøpte eg teppet på Princess og det var så godt å ta på. Litt seinare kjørte vi bort på Biltema og eg var med inn for å ikkje vere aleine i bilen, endte med at eg kjøpte meg sånn antibac, to i ein pakke. Då vi kom tilbake til Nyli så var eg og mamma på Kiwi og kjøpte ting, eg kjøpte toppblad, jordbær, nokon kjeks, japanskmiks og kinderegg :D og i dag kjøpte eg jogge/jobbeskoa mine!

Sommarsko - din sko - 399kr ? Antibac - Biltema - 20kr ? Toppblad - Kiwi - 65kr ? Jogge/jobbesko - MX Sport - 999kr (satt ned ifrå 1 399kr) ? Teppe/pledd - Princess - 159kr


Arendal - del 1

Eg kom til Arendal på lørdag etter ein langt biltur som varte i 10 timar med mange stopp på veien. Alle tre kjørte, eg lærekjørte ein god stund. Vi kom ned og var ganske så slitne og ikkje så lang tid etter vi hadde møtt på søstro til Oddvar så gjekk vi oss for å sove, for vi skulle opp tidlig dagen etter.

I går var det jo bålfyring rundt omkring og først var vi med "lille danmark" og tente på eit lite bål og litt seinare gjekk vi bort til ein plass dei hadde eit større bål. Det var ganske varmt då eg stod i nærheten av bålet og tok mange bilder med kameraet mitt.


Hjeltnes 2012/13Åå, så fin klasse! Dette er den kjære klassen min som eg gjekk i, i dette skuleåret. Det eg likte best med den var faktisk at alle i klassen er så forskjellige ifrå kvarandre. Vi har opplevd mykje ilag i dette skuleåret og i går var alt slutt :( Har hatt eit flott år med alle og er glad eg fekk sjansen til å bli kjent med alle og fekk snakka med alle! De har hjelpt meg til å stole meir på meg sjølv og ikkje vere redd for å gjere noko som er litt utanfor komfortsonen min. Trur nesten alle i klassen har forandra seg litt i dette skuleåret, sjølvom deke ikkje har funnet det ut sjølv! 

Vi har hatt mange proskjekter på skulen og har gjennomført alle heilt fint! Vi har til og med vert i Oslo for å sjå på "Norges mesterskap i blomsterdekoratørfaget" som var ganske hardt, for vi måtte sitte i minibussen i evigheter. Men då vi først kom fram til der vi skulle sove så blei alt heilt fint igjen, men sjølvsagt var alle veldig slitne den dagen så den kvelden blei ganske kort. Men vi opplevde mykje og på ein måte så virka da litt som ein "Bli kjent" tur, for vi blei bedre og bedre kjent etter kvart. 

Gidder ikkje skrive så altfor langt innlegg, men vil allefall sei at eg kjem til å savne deke og håper virkelig eg kjem til å møte på nokon av de igjen! Eg er virkelig glad når eg kan sei at eg blei venn med alle i klassen, for det er ikkje alltid eg snakkar med alle i klassen og får så god kontakt fort! ♥


Video - siste skuledag

Tenkte eg skulle legge ut ein liten video sia det er så lenge sia eg har gjort det. Eg fant ut etter at eg hadde lagt den ut at eg høres trist ut, men det er jo ikkje rart når det var siste skule dag og måtte reise ifrå alle eg gjekk i klasse med. :( Det kjem kanskje eit innlegg seinare om dette året på Hjeltnes vgs, så berre gle dykk!


4 timers skuledag - bilder
Snart er det slutt

På onsdag skal vi ha avsluttningsmiddag på skulen og foreldre er inviterte, det vil sei at pappa skal endelig komma ein tur inn og sjå kor eg har budd detta året og gått på skule. Eg håper virkelig at det blir noko lunne fint vér til å vise rundt ute. Eg gleder meg faktisk litt til å slutte, gleder meg til sommar! Skal på ein lang tur med pappa og kjæresten hans og gleder meg så sjukt til det! På lørdag skal eg allerede begynne å reisa, men då skal eg til Arendal med mamma og kjæresten hennar. Det skal bli kjekt å få møtt familien til Oddvar (kjæresten til mamma) også, for eg har møtt familien til kjæresten til pappa fleire gongar. 

Eg har ennå ikkje blitt heilt frisk ifrå lungebetennelsen min, hoster litt ennå og ja. Har hatt lungebetennelse i snart 2 veker, og før det så var eg 2 veker forkjøla, så det har vert ein månad med sjukdom dette her. Utrulig lei av å føle seg sliten etter å gjere noko, gleder meg til den dagen eg kan berre springe rundt og bli sliten etter å gjort noko meir enn å bli sliten av å løfte ein korg med kle i. EG E KLAR TIL Å BLI FRISK. Det som var litt merkelig, var at då eg var skikkelig sjuk var det fint vér, sol og varmt. Men då eg begynnte å bli bedre så kom regnet og kulden.  
Fordeler med å ha små pupper!

5 Advantages Of Small B00bs! xD


Kjolane mine som heng i skapet


Kjøpt på Cubus - igår

Barneavdelingen på Cubus

Kjøpt på Fellini - brukte den som brudepike

Kjøpt på Bikbok 

Kjøpt av ei anna - ifrå Bikbok

Kjøpt på Bikbok

Fått av kusino mi - Ho bestilte den på nettet.

Har ingen idé.

Kjøpte den i Bulgaria

Eg er ikkje sikker på kor eg kjøpte den, men trur det var på cubus for lenge sia


Eg trudde eg skulle bli bedre

På mandag var den dagen heile denne "skikkelige" sjukdommen begynte. Eg spydde då eg våkna og trudde eg blei bedre så eg var så dum og gjekk på skulen. Eg klare å vere på skulen til klokka var 10 og då gjekk eg bort igjen for å sove. Endte med at eg sov i 7/8 timar, men eg skal ikkje skrive meir om den dagen, for den har eg blogga om før.

På tirsdagen var eg bedre, så eg gjekk på skulen og det første som skjedde var at eg satt i klasserommet og plutselig kjente eg at det rann noko ifrå naso mi.. og då hadde eg fått naseblod, så eg fekk ta meg ein liten pause på sofaen og klarte å vere på skulen heile den dagen. Klarte å ete etter den dagen eg spydde så eg fekk litt ned i magen min, men den dagen var eg så "frisk" at eg klarte å gå tur og alt sjølvom energien min var nesten heilt vekke. 

Så kom onsdagen og hadde nesten ikkje sove på den natten. Einaste eg gjorde var å hoste, krympe meg sammen for å få vekk smerten i magen og ryggen mens eg hosta og passa på at eg ikkje blei kald. Skulle prøva å sove litt utpå dagen, men fekk ikkje det til pga hostinga mi. Då bestemte eg meg for å reisa heim, for eg kan ikkje ligga på internatrommet mitt og ikkje gjere noko. Tok bussen til Voss også hadde eg 1 time og 30 min før toget gjekk, så eg fant ut at eg kunne gå på butikken fordi eg hadde ikkje fått så mykje mat i meg. På veien mot togstasjonen satt eg meg ned og begynte å mate nokon spurvar, det var faktisk ein som turde å fly opp og ta maten ifrå hånda mi. Det er første gongen eg har oppleva da, og den samme fuglen kom tilbake fleire gongar. Det var vell dagen opptur då eg satt der, for det var akkurat sol og fint vér også kom eg meg på toget og det var ikkje så  veldig fint vér då lengre. 

No sitt eg her hjå pappa og skal begynna på ein oppgåva som vi har i samfunnsfag om Afghanistan og Al-Qaida. Mamma kom opp med eit brev til meg i sta som viste seg for å vere eit nytt bankkort, for da andre eg har er gått ut.. Men seriøst, kunne fått eit annet bilde!

hits