image image image


RYDDERYDDE ~

Rommet mitt er kjedeligt, men kommenter om deke vil ha skikkelige bilder av rommet då, kanskje nokon detaljer og sånt. berre til å kommentere. ^^

Haha, grei måte å vise kor rotete rommet mitt er :3 Så no skal eg begynne å rydde +++ 

ønsk meg lykke til.MYKING - PLASSEN EG BUR

Liker du deg, der du bur?

For å sei det sånn, Myking er ein av dei finaste og mest roligaste plassene du kan finne. Det finnes fleire plasser som heiter Myking, men her eg bur er vell den med flest innbyggarar. Og for å sei det sånn, nesten alle som bur her kjenner kverandre. :p Eg har vokst opp her og eg er ikkje lei av å gå rundt omkring på dei samme plassene ennå. Det har skjedd nokonting her, som f.eks eit hus blei truffet av lynet og brant ned, Dagmar'en kom jo også prøvde dei å legga sand på stranden, men sjøen tok det.. Det kjem faktisk fleire og fleire til ein plass som dette, vi har jo fillipinere, polske, amerikanske, tai osv.. Men alle er smilende og glade. :-D


EPISODE 100

Huhu, no skal eg begynne på episode 100 på Inuyasha :3 just love it.

Hakkaku og Ginta ♥


24.06.2012

Hellu.

I dag har det egentlig ikkje skjedd noko sånn "spennande". Aner egentlig ikkje ka eg skal skrive i dette innlegget, men eg følte berre for å legge ut eit innlegg, men det er vanskeligt når eg ikkje aner ka eg skal blogge om. :( Har solt meg i litt over 1 time i dag, og eg har fått skille faktisk. Men det er noko med huden min på magen, for eg får sånne kvite små flekker rundt omkring.. Har du det og?


PANNEKAKETID!

No skal eg og Solvår ned å lage pannekaker.. :3 nomnom.

Vi er så søte.


16 JUNI - PHOTOSHOOT MED SOLVÅR.


EIT LITE INNLEGG OM TUREN MED PAPPA.

Dei som har kjent meg i nokon år, veit vell kass planer pappa har for meg som eit mål.. Men for dei som ikkje veit noko om det, så kan eg vell fortelle litt.. For det er ganske spesielt mål føler eg. Målet hans er at eg skal vert i alle landa i Europa før eg slutter på vidaregåande. o.o Det er jo mange land i Europa, men eg har faktisk vert i 3/4 av den allerede. :p Gidder ikkje nevne alle som eg ikkje har vert i, for det er for mange og eg er flink til å blande navnene. Men den 13.juli så flyr eg, pappa og kjæresten hans til ein plass i England. Også er det snakk om at vi ikkje skal låne bil som vi har gjort på dei andre turene, men denne gangen er det snakk om tog og båt.. og det syntes eg er ganske kjekt, men eg liker å sitte i bil også for då føler eg at eg får sett meir av ka som er rundt meg, og d er det ikkje så mange som babler i munnen på kverandre med andre språk. Og ja, eg får veldig lett vondt i hovudet av masing. 

Eg husker ein del av ferien i fjor, men eg blander den litt med den eg var på året før det igjen.. Men i fjor var allefal målet Bulgaria og Tyrkia. Og mens vi var i Tyrkia, så reiste vi for å sjå kor Izel og den familien har sommerhus. Ganske fin plass, ganske kort vei til stranda, men sanden var så varm å gå på og heile strandkanten var full av tang :( Men vi gjekk bort på nokon klipper og så husker eg at Lena også var med. (kusina til Izel) Og litt etterpå kom 2 andre kusiner. (Søstrene til Lena).

Også begynte vi å ta bilder og sånt, og eg fekk i oppdrag å ta bilde av Izel for ho skulle bruke dei, trur eg. Men så gjekk kusinene og då var eg og Izel aleine, så plutselig kjem den gjengen med gutter bort til oss. Og naturligvis begynte dei å snakke tyrkisk, og eg satt der som ein idiot. Men då vi gjekk, så husker eg at eine kyssa meg på hånden. Og dei ville at vi skulle vere med dei seinare, men eg måtte reise samme dag. Men det viste seg at pappa angrer på at vi ikkje blei igjen, for vi kom ganske seint til hotellet igjen. Også dagen etter fekk vi jo beskjed om at vi måtte bytte hotell og det var ganske irriterende, men vi endte på ein grei plass. 

YO.

Eg føler meg veldig som ein "nolifer" no.. :( Skulle opp på skuleplassen å feire jonsok, men eg blei heime for eg følte meg ikkje heilt bra.. Men i går begynte eg med ein ny anime, og den heiter altså "Inuyasha" og den er på 167 episoder. Også er det jo sesong 2 på den og. Så då har eg noko å sjå på nokon dagar no. :3 eg er på episode 36 no og begynte med den i går. 


ANIME - SPECIAL A

Huhu, begynte på ny anime i går som heiter "Special A" men den er eg ferdig med allerede.. T__T skulle ønske dei hadde fleire episoder enn berre 24.. Har du sett "Special A"?

Elsker då Kei blir så.. romantisk. *o* Han blir enda ein i samlingen min... (a) Gaah, dei er så søte T___T

Tumblr_m5dcgu8wls1rs6f0go1_500_largeTumblr_lph2dedplu1qkki6ro1_500_largeTumblr_lob9wmge5s1qkki6ro1_500_large


ANIME - KAICHOU WA MAID-SAMA.

Då har eg sett den ferdig, og det er så trist.. :c

Eg annbefaler den! :D

Tumblr_m4wkpi9lrx1qktlzuo1_500_largeTumblr_m4wjmyv0yp1qktlzuo1_500_largeTumblr_lxkoctr7ko1qcsnnso1_500_largeTumblr_lxjnhxasaj1qaurswo1_500_largeTumblr_lojymylnt21qcsbslo1_500_largeTumblr_lso0w1ic901qam1cxo1_500_largeTumblr_m49cvbc5oa1qk3ljko1_r1_500_large


hits