image image image


Gratulerer med dagen, Jørgen!

I dag har Jørgen bursdag, så tenkte eg kunne legge ut eit innlegg i år og. Eg gjorde det i fjor og det innlegget finner du om du går på mai 2012. Jørgen seier eg er altfor snill når eg berre skrive eit innlegg til han, men det er jo det minste eg kan gjere :o 

Det kjennast ut som eg har kjent han lengre enn det eg har gjort, for eg har berre kjent han i litt over eit år, og det er jo ikkje så lenge :o Eg har blitt veldig glad i han etter som tida har gått, og han er ein veldig koselig person c: 

Uansett, eg er glad i deg, Jørgen c: ♥


When you don't want to talk to anyone

Har ikkje akkurat vert i da rette humøret til å blogga eller noko som helst. I helga har eg vore på internatet med Berit og Leif, og uheldigvis trudde eg at eg kom berre til å ha litt vondt i halsen i nokon dagar så gjekk da øve, men neida.. Blei enda meir sjuk og hoster skikkelig mykje, og ikkje nok med det.. eg må snyte meg så sjukt og til tider må eg til og med sitte med papir forran naso mi fordi den renn så mykje. And i'm not happy with it :( Så håper virkelig eg blir frisk igjen så snart som mulig! 

Men det er berre til å kommentere om det er noko de vil eg skal blogga om eller ja, ka som helst!


Gratulerer med dagen, Marte!

Nydelige deg har bursdag! ♥

Vi har vert venner i ein stund og eg husker at første gangen eg skreiv med deg på skype, så hadde du veldig lyst å skype med meg.. trur det var fordi du ville skype med nokon og fordi du kjeda deg, men eg er ikkje så sikker på ka grunnen var då men. Det var koseligt å sjå ei jente som berre satt der, smilte og snakka til meg som om vi hadde vert venner lenge.

Marte, du smelter hjertet til alle med å berre smile til dei. Ü
24.05 - 26.05

Bilder av blomsterkjolen


Blomstershow

I går hadde vi ein oppvisning eller moteshow som nokon ville kalle det. Klassen min hadde ein oppgåve som blei kalla for kropsdekorering, og når eg nevnte det til mange så tenkte dei på tattooer med ein gong også lurte dei på om vi skulle male på kvarandre. Men det var ikkje det som var oppgåva, vi skulle lage noko som skulle ha blomster på seg.. (seier seg sjølv når eg går på ei blomsterlinje) Eg var på gruppa med 2 andre i klassen og vi bestemte oss for å lage ein kjole også dekorere den med blomster. På bilete ser du litt av den og overdelen var kjempefin og tett, eg var litt redd for å ta armane inntil kroppen fordi då trudde eg at eg kom til å kverke blada som var festa med lim på. Resten av blomstrane som er på er faktisk sydd på med nål og tråd. Eg skal lova deg at det tok lang tid å få alle blomstrane på!

 


Flowerpower

Var ute med Solvår ein liten tur i dag og såg at det var så mange forskjellige blomster som har komt fram frå sin "dvale". Som dei fleste veit så er eg ein blomsterjente som elsker alle forskjellige blomster du kan finne, nokon meir enn andre. Flowerpower liksom.. yo. 

Sola skinner, fuglane syng!Akkurat no tenker eg på ka eg skal finne på, om eg skal ut ein tur eller om eg kanskje burde rydde litt i klea mine.. Seinare i dag skal eg opp til Ida, som er kusino mi for å sjå eurovision med dei, skal få sjå igjennom nokon gamle kle som Ida hadde for å sjå om det er nokon eg kunne tenkt meg. Klarer ikkje bestemme meg heilt ka eg skal, for eg har allerede vert ute i dag og lagt i sola og berre nytet det. Det som var ganske overraskande var at eg var ute i sånn ca 1 time og solte meg, så gjekk eg inn og allerede då hadde eg fått skille! Eg må sei at det er skikkelig deilig med sol, varme og fuglelyder!
Inspirasjon - sommar


Syttande Mai

Har du hatt ein kjekk dag?

hits