image image image


Gratulerer med dagen, Jørgis ~


It's a jorgan fan gorgen.

Eg skreiv liksom den lange talen til deg på face, og du svarte på den med ein lang tale og. Men du sa du ville bli kjempeglad om eg gjorde dette som eg gjer no. Eg veit egentlig ikkje ha eg skal skrive, men eg håper du berre blir glad for det uansett. :3 Ein ting eg kan sei, det er at du er "skikkelig" normal. ♥ 

Første gang eg møtte deg, fekk du ein genser av meg, som eg hadde fått ifrå broren min :3 Vi har hatt kontakt ein god stund og eg husker ennå at det var eg som la deg til på facebook 8D For Rebekka og Casandra babla om CreTura og ein dude som het Jørgen. Så eg fant ut at eg skulle legge deg til :p og ja, det første eg skrev var vell "Hei Random 8D" det er ein skikkelig normal setning for å vere meg. Første melding eg fekk av deg var den 19. desember 2011 og ja, eg har den meldingen ennå.

Det som står på den meldingen er "HEIJ!!! Er dette Maibel? Litt flaut om ikke Cx men ja, Jørgen heeer ^^"  Husker du den meldingen? :3

Uansett, ilu ♥


REIN KAOS.

Ka vil du at eg skal blogge om? ka syntes du er kjekt å lese/sjå?

Om ein annen ting, det med justin bieber i Oslo i dag. Fy... for eit kaos og at det går ann. Det er berre ein person som prøver å vere mest mulig normal som alle andre, og ja kanskje han har utseendet og kanskje han har ein fin stemme, men korfor skulke skulen for å reise til Oslo for å sjå på ein person som synger? I don't get it. Menja, folk har forskjellige meininger. F.eks det er mange som vil at skulen skal streike, men det vil ikkje eg for då må eg vere heime dagen lang og det er nesten ingen her på min alder. + då må vi bruke karakterene frå første semester om det varer over ein viss tid. Og det er litt ekkelt at vaskepersonalet på skulen har gått ut i streik.. For då tømmer de ikkje bossene eller renser toalettene. Om du skjønner meg. 

justin bieber gif

 


A SAD PIKACHU

Klarer du å sjå på den uten å bli lei deg?

crying pikachu


MUSTACHE.

Eg likar, likar du?

Mustache :3

 

 


FACEBOOK STATUS.av og til er det gøyt å legge ut sånne ting for å sjå kor mange som trykker på liker :p


MOOO, SAYS THE SHEEP.. NO, WAIT..

random overskrift igjen!


Syntes den er litt søt.


AMWIVEJNTBVEK

Eg følte det kom til å bli ein fin overskrift. Har egentlig ingenting å skrive om. Eg ville berre nevne at eg er veldig trøtt og har vondt i hovudet. Og eg håper virkelig at vi ikkje kjem opp i eksamen. Egentlig kunne eg lagt meg no, men det kan eg ikkje for eg må gjere nokon lekser. woho No føler eg egentlig ikkje for å gjere noko, vil berre ligge meg ned og sove i heile i morgon.

Men i dag har eg vert på skulen, hatt produksjon, gym og matte. I produksjon blei eg ferdig med skrive delen, og har igjen å lage smykke og nokon tegninger. I gym var det ein runde rundt eit vatn også lengde hopp med fart og det lengste eg fekk var 2.98 elns. var det bra? Og i matte var det berre å øve til prøven som eg skal ha på mandag og vi fekk gå 3 isteden for halv 4. Så eg sendte melding til pappa om han kunne hente meg, for eg gadd ikkje vente til 4 for å ta buss. + eg hadde ikkje ete noko i dag. Så eg gjekk opp til farmor for å vente på pappa. Og etter ein stund der oppe så kjørte vi ned på kinaresturangen. OG då bestilte vi stekte nudler med kylling og gjett ka.. Eg åt meir enn pappa men eg åt ikkje paprikaene mine.. usj.  

Etter at vi hadde ete, kjørte vi på rema 1000 for vi skulle ha nokon ting, og eg fekk jordbær. Store, saftige, raude jordbær. namnamnam. 

Men ja, no sitter eg her og lurer på om eg skal ned å hente meg vatn og eit eple.


syntes det var litt komiskt.


28.05.2012 - Biltur til Skjerehamn.

I går blei eg vekket av mamma ti over halv 11, og då spurte ho om eg ville vere med på biltur med mormor, morfar, tante, onkel og ho. Så eg sa ja og vi reiste halv 12 ifrå Myking. Morfar har heldigvis ein bil som har 7 seter, så eg måtte sitte på ekstra sete, bak i bagasjerommet. Vi kjørte ein stund, tok fergja, og kjørte videre ut på forskjellige øyer. Og på Skjerjehamn skulle vi til ein statue av kong Olav. Det var varmt men veldig kjølig vind. Men eg gjekk med shorts for det, men det var litt kaldt ja. På veien heim igjen tok vi ein kabelfergje og åt på "Lena's Kafe"  og du ser ka eg åt litt lengre nede. Mamma tok nokon bilder ho også, men må få tak i minnekortet hennar. Dei bildene kjem ein annen dag, bedre bilde av lamane.

Kong Olav.          lamaaa ♥


Mewant #1 - Mustache ring.

Mustache-ring

>HER<

 


SÅ KOS.

Då ligger eg i sola igjen, og eg vil blir litt brunere enn det eg er.. For eg er så bleik :( I skyggen er det 24.2 og i sola er det sikkert 28 eller noko. Eg skulle sole meg i bikinitopp og shorts, men eg måtte ta av meg shortsen.. :( Men no skal eg sitte meg beint i stolen for eg får litt vondt i ribbeina når eg ligger sånn.

Liker du å sole deg?

hits