image image image


Fun facts

♦ Sover enda med bamse - eg har alltid hatt ein vane med å sove med bamser, men det føles så einsomt uten ein bamse. 

♦ Eg sang i kor i min barndom, 5 år tilsammen.  Var ganske lei etter 4 år, men gjekk eit år til berre for å få ein diplom.

♦ Eg snorker til tider, mumler i søvne og kan av og til begynne å snakke, eller så er eg kjent for å sparke vekk dyner og ta heile plassen i senga :D 

♦ Eg gjekk på ridning i nokon år, nevner det ikkje så ofte men det var kjekt. Gjekk ilag med Solvår som deke kanskje veit kem er! Men om de ikkje veit det så er dette >bloggen hennar<

♦ Eg har stripa håret mitt med rødt nokon ganger, men det endte jo med at dei blei oransje også blonde etterkvart. Når eg no ser tilbake på det, så kan eg ikkje skjønne korfor eg gjorde det fleire ganger. 


ikkje mobb meg, eg hadde mine stunder der eg ville ta bilde av meg sjølv..

♦ Eg er mørkredd, var det som liten men så forsvant det litt også kom det tilbake etter ein liten stund. Så eg klarer ikkje sjå skrekkfilmer eller noko sånne ting. :(

♦ Eg har alltid misslikt fingrene mine, for dei er tynne, så kjem det ein plass det er litt tjukt også er dei tynne igjen. Så det er umulig for meg å finne nokon ringer som passer med mindre dei er sånn at du kan stramme dei sjølv. :(

 


Veit du ka det vakraste er?
tjuesjuande aprilSitater ifrå "Sånn er det bare"

Klassen min fekk ein bok i samfunnsfagen i dag som vi jobbet litt med i  dag i timene og skal det i morgon. Det er ein bok om politikk, men den er skrevet på ein måte som gjer at ungdommer vil lese den også. Det er sikkert fordi det er ikkje så mykje ord som man ikkje forstår og det der, men den er veldig lett å forstå. Så eg valgte meg å blogge om nokon sitater ifrå boka, for alt i boka er jo sant. Allerede så er det ein av favoritt bøkene mine, og eg leser ikkje mange bøker skal eg sei deg! Den boka er sånn at du berre har lyst til å lese meir og då lærerer du også meir samtidig.

Det som er morsomast med boka er at på den første siden så er det ei side der det står det :

"KASTER DU DENNE BOKA I  VEGGEN, BLIR JEG VELDIG FORNØYD."

 

"Endring kommer ikke av seg selv. Endring skjer på to måter. Enten ved at folk slutter å endre på ting eller ved at folk aktivt går inn for å endre på ting. Hvis din familie lever i et nokså fint hus i dag, se for deg at dere plutselig slutter å forandre på huset. Etter ti år vil det ha skjedd en endring, og huset er ikkje nokså fint lengre, det er skikkelig rævstygt."

"Politisk prioritering krever samme innsats av et samfunn som det som kreves av deg når du må velge mellom lyse eller mørke Uggs."

"Dersom du ikke skjønte forrige avsnitt, er du like lett å lure som mange voksne vil at du skal være. Gratulerer, velkommen som passiv samfunnsborger."

"Ikke stol på sunn fornuft alene. Den er ikke alltid sunn. Du går på videregående skole. Du har den ferkeste, mest allmenne kunnskapen av alle velgerne der ute."

"I Jerusalem finnes det ikke plakater av damer i bikini. Eller knapt plakater av damer overhodet."

"Kvinnen skal altså være underordnet mannen. Det betyr ikke, som noen tror, at hun skal være undertrykket."


Myking

Liker du den plassen du bur?

Sikkert mange som begynte å lure på ka dette innlegget var om då deke leste overskriften. Det eg skal skrive om i dette innlegget er om Myking, altså plassen eg kjem ifrå. Har ikkje akkurat budd i det samme huset heile livet, men som oftest har eg budd på sjølvaste Myking. Det er ikkje ein plass for nokon byfolk, for det skjer virkelig ikkje så veldig mykje der ute og det er stille. Eg har ikkje gått overalt på Myking ennå, sjølvom eg har levd der lenge og det er alltid kjekt å finne nye plasser. Det er ein barneskule, kyrkje, ein kai, badestrand, bedehus, grendahus og ein ballbinge! Sitat ifrå kusino mi "d e verdens beste plass" Og det kan eg vere enig i om du er glad i ein stille plass og om du er glad i å ta bilder av naturen!

 


Svar på spørsmålsrunden

Hadde heilt glømt at eg hadde spørsmålsrunde og eg hadde tenkt å svare på video men eg svarer berre på eit innlegg istedetfor. Eg gidder ikkje bruke tid på å filme det, legge det innpå pcen også legge det ut på youtube som tar evigheter. :) Nokon spørsmål har eg tatt vekk for eg orker ikkje svare på dei.

Anonym:


♦ Hvem er bestevennen(e) din(e)??(vær helt ærlig) Har ikkje brukt så veldig mykje tid på å tenke på kem som er bestevennene mine, men om eg skulle absolutt nevnt nokon så hadde det vert Per, Martine, Petter, Marcus og Per-Arne. Eg nevnte dei fordi eg kan snakke med dei uansett ka som er gale, og dei får meg så sjukt lett opp i humør. Det er vanskelig å plukke ut folk som du skal kalle for "bestevenner" fordi eg tenker på alle som personer og at alle er vennene mine.

♦ Kommer du til å ha kontakt med noen av de du går i klasse med nå, når sommeren begynner og dere slutter på skolen?? Eg kjem nok til å ha kontakt med dei fleste, men eg veit ikkje om eg kjem til å vere så mykje med dei sidan vi bur så spredt. Men får håpe på det beste!

♦ Hva syntese du om Paradise Hotel?? Hadde aldri tenkt at det spørsmålet kom til å komme her, men ja. Eg har sett på det litt men berre fordi eg syntes det er så idiotisk at det er morsomt.

♦ Hvem liker du best og minst i klassen din?? Eg vil ikkje sei kem eg liker minst og best i klassen, for då hadde eg følt meg ganske så slem.

♦ Hville du noen gang såret en god venn?? Det seier seg sjølv, kem ville ha såret ein god venn? Om du vil såre ein god venn så må du virkelig ha ein god grunn til det. Men nei, eg prøver å ikkje såre nokon men det går jo ikkje ann å unngå å såre nokon til tider.

 

Sunniva:

♦ favoritt mat? Hm.. Har ikkje akkurat noko favoritt mat, for eg liker det meste. Så lenge dei ikkje har paprika i seg, så går det heilt fint.

♦ favoritt tv-program? Eg ser ikkje så mykje på tv, men når eg ser på tv er det på cupcake wars! Det er gøyt å sjå på kordan dei lager cupcake og dekorerer dei. 

♦ hva liker du best av sommer og vinter? Liker nok best sommar, for om vinteren er eg berre redd for at eg skader meg og sklir og det er KALDT!

♦ Når skal du ta lappen (bil)? Så fort som mulig, men det er ikkje så lett når eg må ha glattkjøringen og det går ikkje ann på ein mandag, for har nesten ingen mandager eg kan. Så eg må finne ut av litt ting når det gjelder det.

♦ Beskriv meg med 3 ord. Ikkje normalt at eg får eit sånt spørsmål at eg skal beskrive nokon, men du er ein gledesspreder, kjempefin og grei.

 

Mariell:

korti kan du være i bergen igjen så jeg kan hilse på? :3 Spør kortid det passer for meg og for deg :D men så skal vi vell få til noko ein eller annen gang.

 

Anneli:

Kor ser du deg sjøl om fem år? Kor eg ser meg sjølv om fem år.. Bak ein disk og holder på med blomsterbuketter og dekorasjoner og kanskje eg ser litt eldre ut!

♦ Favorittmusikk for tiden? Har aldri hatt noko favorittmusikk, for eg hører på det meste så det er berre til å gje meg musikktips også hører eg på dei! 

♦ Sei fem ting du liker med deg sjøl? Fem ting eg liker med meg sjølv er dialekta mi, høgden min, vekta mi, hårfargen min og augene mine!

♦ Ka vil du ha i bursdagsgave? Hehee Visste at dette spørsmålet kom til å komme, eg ønsker meg eigentlig ingenting. Ønsker meg berre venner som er der for meg og gjer meg mange klemmer :D

♦ Ka liker du å gjøre? Eg liker å sitte inne med pcen og skrive med folk eg er glad i på nettet, ellers er eg glad i å gå på tur og ta bilder av naturen og sånne småting som ikkje alle ville ha lagt merke til. 

♦ Ka skal du i sommar? Eg er litt usikker faktisk, det er kanskje eg skal gå meg sommerjobb der eg skal vere lærling, så då blir det ikkje så mykje sommarferie på meg. Men eg skal allefall prøve å komme meg på ein konsert i begynnelsen av sommarferien! No når eg er 18, så kan eg jo gå på konserter som er 18års aldersgrense. Og om eg ikkje skal ha sommerjobben så blir det nok ein europa tur med pappa og kjæresten hans og ein tur til Buene, men det håper eg på blir uansett om eg får jobben eller ikkje! 

 


Afrikanske øredobber og smykke

Pappa har hatt sin siste tur til Afrika med jobben og eg fekk nokon ting denne gangen også, første eg fekk var eit belte som eg kan bruke på einsfarga klede også smykket og øredobbane som er på bildane. Ganske utrulig at dei sitter der nede og lager tinga med hendene og får det til så godt. Eg er veldig glad i farger og har alltid vert det, men går ikkje med så mykje forskjelligt med farger då.. Må skaffe meg fleire fargebukser :o


Ny jakke!

I går fekk eg bursdagsgaven min ifrå pappa og kjæresten hans, om du tenker det er ein stund etter.. så har ikkje mamma gitt noko til meg ennå, men eg har tålmodighet til å vente på gave og forventer ikkje så veldig mykje heller. Har lenge ønsket meg ein skikkelig skinnjakke og det var ikkje eit "must" at eg måtte ha det, men eg er virkelig glad for at eg har ein så fin skinnjakke! Gleder meg til å gå rundt med den og berre kose meg med den, for den er utrulig god å ha på seg og ja. 

Har du skinnjakke?
Lol, that's me

 


10.04.2013


No i det siste har det skjedd litt då, både bestått teorien til bil og fått meg lærlingplass. I dag skal vi til Åsane for å sjå på noko blomster ting, vi reiser etter middag og kjem igjen seint i kveld. Eg skal svare på spørsmålene ein dag i veka og tenkte at eg skulle svare på video. Men den kjem ikkje til å bli så lang for det er ikkje så mange spørsmål, og om nokon av spørsmålene er for personlige, så svarer eg nok ikkje på dei. 


hits