image image image


Bursdagen min i bilder


Akvariet next

I dag skal eg, mamma og dei to brødrene mine til akvariet fordi eg ville reise der på bursdagen min. Det blir ganske spesielt å reise med dei, fordi vi har ikkje funnet på så mykje ilag. Det er lenge sidan eg har vert der og enda lenger sidan mamma har vert der. Også har eg hørt om at dei bygger om ting og folk seier at eg kanskje blir skuffa men når det er så lenge sidan eg har vert der så trur eg ikkje eg blir det. Dei har fått nye seler og mykje anna nytt, så eg gleder meg som ein liten unge til å komme inn der å sjå! 


Spørsmålsrunde

Spør om alt du vil


På tur med broderenI går gjekk eg ein liten tur med broren min i skogen, ingen av oss visste veien og vi gjekk berre etter nokon oransje ting som skulle merke kor stien vekk. På veien til der vi kunne sjå ut over sjøen, hørte vi nokon lyder som vi trur mest sannsylig var ein hjort. Broren min tok finare bilde enn eg fekk fordi han har mykje bedre kamera på telefonen. På veien tilbake var det litt meir stress å finne veien, fordi vi skulle finne ein vei som nokon hadde lagd for ein stund siden.. men vi fant den til slutt og då fant vi faktisk enden av den veien, og gjett kem som fant den. Jo, det var eg som fant den! 


Kos dag i Bergen!


(bilde er ifrå google)
På lørdag den 23. var eg i Bergen for å vere med nokon venner men det blei jo fleir og fleir og møtte folk heilt uten at det var forventa. Det var skikkelig avslappende å vere med nokon du er glad i etter 2 veker med jobb! Møtte nokon folk som eg berre har skrevet med på nettet og fekk meg ein ny venn. Håper virkelig eg får fleire sånne dager der eg kan vere med folk som får meg til å berre slappe av heil 100% og leve livet :b Først møtte eg Anneli og Stine og litt etterpå fant vi Glenn og Martin som eg ikkje har møtt før.  Vi gjekk bort mot den blåstein og venta ein stund fordi Niklas skulle komme også venta vi enda lengre fordi Therese skulle komme. Også måtte vi vente enda lengre fordi vi skulle vente på Jørgen som eg har kjent ein goood stund, enda seinare kom Daniel og var med oss og vi fant jo på alt mulig og gjekk rundt omkring. Møtte nokon folk etterkvart og vi berre koste oss med alt vi fant på. Ein ting dei gjorde var at eg satt på bakken og dei stod i ein ring rundt meg og sang bursdagssangen til meg siden det var ei veke før bursdagen min. Ellers var resten av dagen veldig kos! 
How to use your boyfriend's shirt
Disneyfilm: Tarzan sanger

Er du glad i disneysanger og filmer ennå?


Photos of March #2
I smile every time I see you


Dagens antrekk 17.03
hits