image image image


Gratulerer med dagen, Marcus!

Eg veit at du ikkje liker det bilde til høgre, men det er det første bilde eg fekk sjå av deg då eg først blei venn med deg. ♥ Vi har vert venner i nokon år, men har aldri møttes og det må vi jo få til! Vi blei kjent over habbo og det er litt merkeligt å tenke på, for du er den einaste som spiller det no for tiden. Eg husker ikkje akkurat kordan vi møttes på habbo eller ka vi snakket om den tiden, men no for tiden snakker vi ganske ofte og eg blir i smilende og godt humør. Eg har skrevet sånne innlegg om folk før, men klarer aldri å bli flink til det og finner ikkje ut ka eg skal skrive før det ikkje blir for kleint. Det er jo ein grunn til at eg skriver eit sånt innlegg til deg og det er ikkje berre fordi du skal skrive eit sånt innlegg til meg i helga, men du har til og med bursdag i dag! Eg sa i går at eg sikkert ikkje kunne gjere det fordi eg hadde så vondt i hendene, men i dag er den eine hånden bedre og den andre gjer forsatt litt vondt men eg klarer å skrive så det går fint. (:

Du er ein veldig fantastisk person som er lett å snakke med og du får meg til å smile. Har sagt det før men eg syntes at alle skulle hatt ein sånn venn som deg, men dei får ikkje dra deg vekk ifrå pcen! Du veit kordan du skal få ein person til å føle seg spesiel og å få folk til å bli glade. 

Uansett, gratulerer med dagen Marcus! ♥

 


Music of February

Følte at eg skulle legge ut nokon sanger som kom ut i denne månden!  Likte du nokon av dei?


Kjekk dag med Solvår

I går var eg oppe hos Solvår i mange timer, ikkje alltid vi kan gjere det fordi ho går på skule langt vekke og no går jo eg og på skule eit stykke vekke. Det var veldig kjekt å sjå ho igjen og vi fant på mykje kjekt! Det blei mykje snakking om ting og det føltes godt å snakke med ho når ho ikkje er så mykje heime som eg er. Vi bakte boller, mange forskjellige og på bilde ser du noko eg lagde til slutt fordi det var litt deig igjen. I går viste Solvår meg mange sanger, og dei skal ho få lov til å skrive ned å sende det til meg! No då eg våkna så sa mamma at ho blei glad då ho åpna brødboksen, for eg hadde lagt det bollehjerte inni der og mamma og kjæresten hennes satt å åt på det!


inspirasjon - galaxy

Liker du galaxy?


Instagramphotos


Video - Den rarkule broren min er også merkelig

Den er verdt å sjå! Broren min er han i millitærgrønn i starten. Han og ein kompiss skal tydeligvis vere litt "kjendis" på youtube!


Videoblogg #2

Hatt ein fin dag?


Dagens bukett
Dagens antrekk - 13.02


Gårsdagens antrekk - 12.02


hits