image image image


Ka vil du lese?

Har ikkje så veldig mykje å blogge om for tia, så eg lure på om det er noko du vil lese om! Berre til å komma med alt du vil lesa om, så skal eg gjere noko med det. tenkte at eg skulle ha ein spørsmålsrunde snart, så om det er noko du lurer på som lesar, så er det berre til å spørra!

sov godt, mine fine lesare. ♥
Kjøretime, here i come.Då e da tid for meg å ta bussen til kjøreskulen og få unnagjort noko meir på kjøringa mi før eg skal ta oppkjøring, i dag er det tydeligvis langkjøring. Først litt teori, så kjøring. Også siste ting eg skal gjere før eg kan ta oppkjøring er, kartkjøring.. Men ja, skal prøve å få det i neste veke! Så ha ein god dag!


Har aldri tid


snakke ikkje, ser ikkje og høre ikkje.

Seier heile tia at eg skal blogge seinare og det der, men det blir jo aldri. Skal prøve å få blogga litt i helge og få ut litt tanker. I dag har eg vert på jobb i 9 timer med berre 30 minutters pause, ganske hardt men det går fint. Har mange tanker i hovudet og mykje skjer for tia, så berre til å forvente at det kjem noko innpå her i morgon ♣


Ska ikkje vere lett.Tenkte eg skulle skrive eit litt langt innlegg i dag, men fant ut eg ikkje skulle det fordi eg har ganske vondt i hovudet. Så no skal eg gjere eit smart valg og legge meg. 

God natt.


Jobb igjen
No er eg klar til å gå på jobb og tenkte eg skulle bruke ein liten tid på å skrive eit innlegg, for eg fann ut at eg er ikkje så flink til å blogge for tiden. ): I går hadde eg ein ekstra lang dag på jobben som var i 9 timer men eg fekk jo lønning i går sjølvom eg berre har jobba i 2 veker. Aner ikkje korfor eg skal få 7tusen etter å ha berre jobba 2 veker. I dag kjem pappa innom jobben på vei heim og henter både eit tre eg har kjøpt (vrihassel) og meg. Ganske greit, for då treng eg ikkje ta bussen! :D Eg liker jobben min ganske godt, får sjå så mange forskjellige folk og blomster. Eg smiler til ein kunde og som oftast smiler kunden tilbake og seier hei! DET er koselig, skal eg sei deg. :)


Blomstrende dagar!

Var nettopp ein liten tur borte hos mormor og morfar for  å levera noko geiteost som mamma hadde i kjøleskapet. Hadde ein fin dag på jobb med latter og morro. Skikkelig glad for at eg tok den linjo til å starte med, for blomster er jo utruleg nydelige! Berre til å sjå på bilete mitt og sjå kor fine gladiolane kan vera! :) Vi får håpa på fint vér i morgon og ha ein fin dag uansett!


I'm me.

liker du meg for den eg er? ♥

jaokei, la oss bli vener.


Snart er det slutt

På onsdag skal vi ha avsluttningsmiddag på skulen og foreldre er inviterte, det vil sei at pappa skal endelig komma ein tur inn og sjå kor eg har budd detta året og gått på skule. Eg håper virkelig at det blir noko lunne fint vér til å vise rundt ute. Eg gleder meg faktisk litt til å slutte, gleder meg til sommar! Skal på ein lang tur med pappa og kjæresten hans og gleder meg så sjukt til det! På lørdag skal eg allerede begynne å reisa, men då skal eg til Arendal med mamma og kjæresten hennar. Det skal bli kjekt å få møtt familien til Oddvar (kjæresten til mamma) også, for eg har møtt familien til kjæresten til pappa fleire gongar. 

Eg har ennå ikkje blitt heilt frisk ifrå lungebetennelsen min, hoster litt ennå og ja. Har hatt lungebetennelse i snart 2 veker, og før det så var eg 2 veker forkjøla, så det har vert ein månad med sjukdom dette her. Utrulig lei av å føle seg sliten etter å gjere noko, gleder meg til den dagen eg kan berre springe rundt og bli sliten etter å gjort noko meir enn å bli sliten av å løfte ein korg med kle i. EG E KLAR TIL Å BLI FRISK. Det som var litt merkelig, var at då eg var skikkelig sjuk var det fint vér, sol og varmt. Men då eg begynnte å bli bedre så kom regnet og kulden.  
Sola skinner, fuglane syng!Akkurat no tenker eg på ka eg skal finne på, om eg skal ut ein tur eller om eg kanskje burde rydde litt i klea mine.. Seinare i dag skal eg opp til Ida, som er kusino mi for å sjå eurovision med dei, skal få sjå igjennom nokon gamle kle som Ida hadde for å sjå om det er nokon eg kunne tenkt meg. Klarer ikkje bestemme meg heilt ka eg skal, for eg har allerede vert ute i dag og lagt i sola og berre nytet det. Det som var ganske overraskande var at eg var ute i sånn ca 1 time og solte meg, så gjekk eg inn og allerede då hadde eg fått skille! Eg må sei at det er skikkelig deilig med sol, varme og fuglelyder!
Utplassering veke 11 og 12

I ei veke no har eg vert utplassert i ei blomsterbutikk og skal vere der i ei veke til! Det er utrulig kjekt å vere utplassert i ein butikk der eg kanskje kan få vere lærling og det går så fint med å holde på med blomster og alt det. I denne veka som har gått har eg fått gjort mykje og fått lært litt meir enn det eg kunne ifrå før. 


hits