image image image


Ny kjole.
Innkjøp i det sisteLindex - 25kr per

Lindex - barneavdeling - 179kr


Cubus - salg 19kr
 Cubus - salg 49krCubus - salg 49kr


Cubus - salg 29kr


Cubus - salg 99kr


Ein ny ting.

kjøpte denne fine tingen på salg på Cubus i går ♥ kanskje litt stor men utruleg behagelig - tross alt, den kosta meg berre 79kr. 


Innkjøp i Arendal/Kristansand

I går var eg i Kristansand med mamma og søstro til Oddvar på Sørlandssenteret som ligg litt utanfor Kristiansand. Ca. 6/7 mil ifrå Arendal og eg kjørte den eine veien, altså lærekjøring. Seinare i år, sånn ca. på høsten så blir Sørlandssenteret, Noregs største senter. Gjekk inn på senteret etter eg hadde parkert så fint mellom to bilar, (litt skeivt) men eg syntes det var fint eg.... Gjekk rundt og såg på mykje forskjelligt og det første eg kjøpte var sommarskona som har ein liten svart sløyfe frampå, men du ser den ikkje så godt. Så kjøpte eg teppet på Princess og det var så godt å ta på. Litt seinare kjørte vi bort på Biltema og eg var med inn for å ikkje vere aleine i bilen, endte med at eg kjøpte meg sånn antibac, to i ein pakke. Då vi kom tilbake til Nyli så var eg og mamma på Kiwi og kjøpte ting, eg kjøpte toppblad, jordbær, nokon kjeks, japanskmiks og kinderegg :D og i dag kjøpte eg jogge/jobbeskoa mine!

Sommarsko - din sko - 399kr ? Antibac - Biltema - 20kr ? Toppblad - Kiwi - 65kr ? Jogge/jobbesko - MX Sport - 999kr (satt ned ifrå 1 399kr) ? Teppe/pledd - Princess - 159kr


New in

I denne helga er eg hjå Berit og som sist helg eg va her, så reiste vi til Bergen på lørdagen og var med folk. I dag kom eg og Berit før mange av dei vi skulle vere med så vi gjekk litt rundt og såg på ting, og eg visste at eg måtte gå ein liten tur innom Bik Bok, for der hadde dei noko som eg måtte sjå på. Endte med at eg kjøpte sånne som er på bildane nedanfor, og er så glad for eg kjøpte dei!

Litt seinare gjekk eg og Berit bort på Deli, for å møte to andre som vi skulle vere med. Det endte med at det blei fleire og fleire folk, og kan sei at det blei litt for mange for meg. Gadd ikkje skive så mykje meir om dagen min i dette innlegget, men det var koseligt å møte venner og nye folk!


Dagens lille innkjøp

Dettte er det første innlegget eg har skrevet på ipaden!
Kjøpte meg leggvarmeret for 30kr på H&M, kjem kanskje eit innlegg seinare for no skal eg sove litt pga vondt i hovudet.. Slenger med nokon bilder av innkjøpet!


NEW IN - SALE

I går var eg på lærekjøring og hadde 45min etter den til å gå rundt å sjå litt før bussen min skulle gå. Så eg endte opp på cubus og gjekk rundt og såg på salg, som vanligt. Den millitærgenseren har eg sett på før, men då kosta den 199 kr og eg gadd ikkje kjøpe den då. I går var den satt ned til 79kr, så eg kjøpte den såklart! Begge genserene kostet 79kr, eine kosta eigentlig 399kr (millitær) den andre veit eg ikkje. :( Smykket hadde eg også lyst på ein god stund, og det var på salg til 49kr og ja.. 2 bukser/tightser, eine i sånn plommeraud og den andre i lignende skinnstoff. 99kr pr bukse, så eg kjøpte dei, kanskje er den raude litt for liten for den er i strl XS og eg bruker S/M.. men ja, fekk den på meg i det minste! 

-noko du likte?-NEW IN - NEW STYLE

I dag var det ein stressfull dag på starten, for eg hadde planlagt å reise til Knarvik for å møte på Izel også vere med ho til Åsane for å handle. Det første eg gjorde då eg våkna var å sjå på klokka, bussen min skulle gå 12:25 og eg våkna 11:58.. Så eg hoppa ut av senga, jogga ned på badet, tok med meg kle i farten og tok å ordna meg. Trur aldri eg har forta meg så mykje som eg gjorde i dag altså! Kom meg opp til der bussen skulle kjøre ifrå til sånn ca kvart over. Så eg hadde berre brukt 10 min på å ordne meg på badet og 5 min på å gå opp ein lang oppover bakke!

Eg møtte Izel i Knarvik og vi gjek ned til der bussen skulle gå vidare. Det som var litt merkeligt var at Izel kommenterte med ein gong ho kom bort til meg at eg hadde fine augebryn! Det er ganske sjeldent at nokon reagerer på dei. Det var ein ganske så kjekk dag å gå rundt å sjå på ting! Den første delen av tiden gjekk eg berre rundt og såg på salg og litt sånn. Så plutselig fant eg ein genser som eg berre MÅTTE ha, for den var så fin og eg har leita etter ein sånn leenge. Det er den genseren som er litt lengre nede, den ser svart ut men den er mørkegrønn.

Etter at vi kom til Myking igjen, så var eg oppe hjå Izel ein stund og det var kjekt det! Faren hennes kom heim i dag og ho har ein liten hund som alltid er koseligt å møte på! No er mamma på jobb og eg sitter her og skal til å avslutte innlegget, for eg må legge meg snart fordi eg skal på lærekjøring i morgon og eg skal møte opp kvart på 10.

Likte du noko av innkjøpet?

Genser - Ginatricot - 199,-

Singlett - Ginatricot - 199,- Grønn genser - Only - 200,-                                       Bukse - Bik bok - 99,-


Armbånd - Only - 50,-


INNKJØP - 1.SEPTEMBER

 I dag var jo eg, Therese, Sunnvia og Berit på Voss på vår "shopping dag" Vi begynte i Amfiet, også etter ein time gjekk me bort i sentrum. Og den einaste grunnen til at eg faktisk kjøpte ein fotball er fordi vi skal ha noko å gjere her + då har eg ein måte å trene på. Men eg, Sunniva og Berit, vi fant ut at vi skulle kjøpe oss bamser.. Berit kjøpte ein katt, Sunniva kjøpte ein sau og ein gris, mens eg kjøpte ein kanin, ein løve og ein bjørn. Også er vi så kule fordi vi kjøpte lik hue alle sammen. Berre at Therese og Berit kjøpte med 3 andre farger. 

Skilleark, 3 bamser, fliseklemmer, eit armbånd, bokstavklistremerker, hue, topp & ball.

topp - 199 kr - Vera Moda

fliseklemmer - 19 kr - Cubus

Armbånd - 39 kr - Cubus

Hue - 79 kr - Cubus

Ball - 99 kr - G-sport

Trøye - 199 kr - G-sport

Bamser - .... kr - Nille & Brio

Blad - Fekk av ei dame som gjekk rundt.
DAGENS INNKJØP - BLANCHARDSTOWN

Noko du liker?


Elsker Claire's !!!! Så mykje eg ville ha! ♥


hits