image image image


Hjeltnes 2012/13Åå, så fin klasse! Dette er den kjære klassen min som eg gjekk i, i dette skuleåret. Det eg likte best med den var faktisk at alle i klassen er så forskjellige ifrå kvarandre. Vi har opplevd mykje ilag i dette skuleåret og i går var alt slutt :( Har hatt eit flott år med alle og er glad eg fekk sjansen til å bli kjent med alle og fekk snakka med alle! De har hjelpt meg til å stole meir på meg sjølv og ikkje vere redd for å gjere noko som er litt utanfor komfortsonen min. Trur nesten alle i klassen har forandra seg litt i dette skuleåret, sjølvom deke ikkje har funnet det ut sjølv! 

Vi har hatt mange proskjekter på skulen og har gjennomført alle heilt fint! Vi har til og med vert i Oslo for å sjå på "Norges mesterskap i blomsterdekoratørfaget" som var ganske hardt, for vi måtte sitte i minibussen i evigheter. Men då vi først kom fram til der vi skulle sove så blei alt heilt fint igjen, men sjølvsagt var alle veldig slitne den dagen så den kvelden blei ganske kort. Men vi opplevde mykje og på ein måte så virka da litt som ein "Bli kjent" tur, for vi blei bedre og bedre kjent etter kvart. 

Gidder ikkje skrive så altfor langt innlegg, men vil allefall sei at eg kjem til å savne deke og håper virkelig eg kjem til å møte på nokon av de igjen! Eg er virkelig glad når eg kan sei at eg blei venn med alle i klassen, for det er ikkje alltid eg snakkar med alle i klassen og får så god kontakt fort! ♥


Ikkje "sjuk" i det heile tatt.

Eg har vert forskjøla i ei veke no, og energien min har vert heilt på bunn. Derfor har eg ikkje lagt ut så mange innlegg på bloggen, men eigentlig orker eg ikkje no heller. Følte meg ganske smart tidligare i dag, for eg våkna i 6 tio, fordi eg måtte så sjukt på do, så eg gjekk på do og sovna då eg kom i senga igjen. Våkna av vekkerklokka ti over 8, satt meg opp i senga og begynte å hoste skikkelig mykje.. Det endte med at eg spydde, gjorde meg klar og gjekk på skulen. Eg må sei at det er det dummaste eg har gjort i år, for rett etter at eg hadde spydd blei eg heilt fin, men i timen så blei eg så sjukt dårlig og fekk vondt i hovudet og alt sånt. Så endte med at eg var to timar på skulen så gjekk eg bort på internatet igjen for eg klarte ikkje meir og eg sovna halv 11 og våkna sånn ca kvart på 7 av at mobilen min gjekk tom for strøm. 

Men ellers ligger eg her uten noko energi i det heile tatt og håper på at blir bedre til i morgon!


Dekorasjonar eg har lagd i det siste

 


When you don't want to talk to anyone

Har ikkje akkurat vert i da rette humøret til å blogga eller noko som helst. I helga har eg vore på internatet med Berit og Leif, og uheldigvis trudde eg at eg kom berre til å ha litt vondt i halsen i nokon dagar så gjekk da øve, men neida.. Blei enda meir sjuk og hoster skikkelig mykje, og ikkje nok med det.. eg må snyte meg så sjukt og til tider må eg til og med sitte med papir forran naso mi fordi den renn så mykje. And i'm not happy with it :( Så håper virkelig eg blir frisk igjen så snart som mulig! 

Men det er berre til å kommentere om det er noko de vil eg skal blogga om eller ja, ka som helst!


Bilder av blomsterkjolen


Blomstershow

I går hadde vi ein oppvisning eller moteshow som nokon ville kalle det. Klassen min hadde ein oppgåve som blei kalla for kropsdekorering, og når eg nevnte det til mange så tenkte dei på tattooer med ein gong også lurte dei på om vi skulle male på kvarandre. Men det var ikkje det som var oppgåva, vi skulle lage noko som skulle ha blomster på seg.. (seier seg sjølv når eg går på ei blomsterlinje) Eg var på gruppa med 2 andre i klassen og vi bestemte oss for å lage ein kjole også dekorere den med blomster. På bilete ser du litt av den og overdelen var kjempefin og tett, eg var litt redd for å ta armane inntil kroppen fordi då trudde eg at eg kom til å kverke blada som var festa med lim på. Resten av blomstrane som er på er faktisk sydd på med nål og tråd. Eg skal lova deg at det tok lang tid å få alle blomstrane på!

 


Ferdig med prøveeksamen

No sitter eg her og bruker gjestenettet, sidan det har vert prøveeksamen så har dei stengt nettet til kl halv 3. I mellomtiden så kan eg kanskje rydde litt på rommet mitt og litt sånt. Det er ein ting som trengst å gjere her no, kanskje vakse nokon kle og eller noko. Men så reiser vi jo heim igjen i morgon for alle har jo fri på torsdag og fredagen får vi avspassert fordi det er ikkje vits at vi kjem tilbake på torsdag og må reise igjen på fredagen.
I helga skal eg på hytto med mamma og kjæresten hennar og får håpe eg husker å ta med meg kamera. Ellers så skal eg prøve å få vert litt med Rebecca, ho bak bloggen treca.blogg.no, den burde du sjekke ut!!
No har eg tatt på musikken og no skal eg begynne å rydde litt før eg skal bort i klasserommet til halv 3 fordi då skal vi rydde litt etter oss. Og i morgon er det halv dag, altså vi slutter kvart på 2 fordi vi skal ta bussen kl 2! Det blir ganske så avslappande!


God natt til alle lesere!


første mai

I dag er det jo ein fridag, men klassen min har bestemt seg for å vere med på eit moteshow for ein butikk som har mykje kle og andre ting. Vi skal ha lagd noko som modellane kunne gå med og dei lurte på om nokon i klassen kunne gå som modell. Nokon i klassen skal, men dei fleste ville ikkje og då skal vi få andre oppgåver å gjere :p Eg ville ikkje fordi eg er litt for redd for å vise meg forran mange eg ikkje kjenner i kjole eller noko sånt, så eg gleder meg til å sjå dei som skal gå i klassen. Ei kjem å henter oss halv/kvart på 5 også skal vi bli kjørt til hotellet der moteshowet skal vere. Skal ta med meg kamera og sjå om eg får tatt nokon bilder mens dei får med dei tingane dei har laga.

At the moment sitter eg og Berit her i senga mi og spiller tera og hører på musikk. Eg begynte å spille tera for ca 1 månad siden og det er lika gøyt ennå, møter mange på nettet som spiller det og då spiller eg ofte med nokon andre på tera også. Det er veldig likt WoW (World of Warcraft), men det er mykje gøyare syntes eg, du kan komma opp i level og alt det.. Det einaste som er ulikt ifrå WoW er at dei personane du kan vere er liksom heilt annerledes, det finst menneske, alver, dyr, halvt menneske halvt dyr og nokon andre. :D Men no får eg spela vidare for å rekke igjen Per, som maser og maser på at eg ikkje klarer å rekke han igjen.. :( 

vi snakkast!


10.04.2013


No i det siste har det skjedd litt då, både bestått teorien til bil og fått meg lærlingplass. I dag skal vi til Åsane for å sjå på noko blomster ting, vi reiser etter middag og kjem igjen seint i kveld. Eg skal svare på spørsmålene ein dag i veka og tenkte at eg skulle svare på video. Men den kjem ikkje til å bli så lang for det er ikkje så mange spørsmål, og om nokon av spørsmålene er for personlige, så svarer eg nok ikkje på dei. 


hits