image image image


Til Bergen med BLOKSkal ein liten tur til Bergen med BLOK når vi er ferdig med kranser. :] Kan forklare ka BLOK er i eit seinare innlegg, for no har eg ikkje tid. Eg føler ikkje for å gå nokon plass for eg føler meg berre meir og meir dårlig for kvar dag som går. Håper virkelig ikkje det er lungebetennelse igjen, som eg hadde tidligare. Jo, vi skal gå rundt og sjå kordan blomsterbutikker har gjort klart "julevindauget" i butikken. Også skal vi sjå litt på vinter/jule moten rundt i andre butikker. 


Dagen + innkjøp

Va ein liten tur til Knarvik for å visa Renate dei to gjennbruksbutikkane som fins der, og før ho kom så gjekk eg opp på Cubus for å kjøpe nokon ansiktsmasker. :) Etter at eg møtte på ho, så gjekk vi til den største butikken og det virka som ho likte seg godt der. Ho skulle absolutt sjå igjennom alle klea dei hadde der, og det e ein del. Endte med at eg kjøpte meg 3 CD'er og ei bok! og det kom på... 40kr. På den andre gjennbruksbutikken så kjøpte eg meg ein tjukk mappe med fakta om kordan du ska behandle forskjellige potteplanter osv. Eg trudde eg måtte bruke ein del penga på den, men det viste seg at eg trengte berre betale 20kr for den! 
Bergenby

I går va eg i Bergen med Berit og møtte på mange andre som eg kjenne. Skikkelig fint vér og fine folk, men det blei kaldt då sola forsvant. Dette blir ikkje så veldig langt innlegg, for eg må ut å høste nokon ting til "skulen" som eg skal gå på i frå mandag - torsdag. :) Men i det minste så blei det eit innlegg og eg ska prøve å bli flinkare til å blogge, for det har eg ikkje vert no i det siste. :/ Ska kanskje til byn på fredag også, så då e det berre til å finne meg også gje meg ein god klem! hehe, om du kjenner meg såklart.


Tørr du gå under?
tjuesjette i niande, totusenogtretten.


I'm out.No skal eg og Solvår ut å ta nokon SKIKKELIGE haustbilder, nja. Veit ikkje heilt om det blir berre haustbilder, men bilder blir det. Skulle eigentlig ha sykkeltur men det blei ikkje noko av, så vi får ta turen til fots. ;) 


De betyr så utruleg mykje for meg.

 


Besøk etter besøkUnnskyld for seint innlegg, IGJEN. 

Etter jobb i går så kom eg ned til mamma og der var det bursdagsbesøk. Kjente det godt på kroppen etter å ha jobba 9 timer på jobb, så kjem du inn i ståvo til den fine gjengen og kan berre slappa heilt av mens eg åt middag og fekk boller etterpå. ♥

I dag va det besøk oppe hos pappa og alle var her, utenom tante. Skikkelig koselig og god mat! Hadde ein tur innom til farmor for å sjå ka eg ville ha og skreiv navnet mitt på ein gul lapp og festa den på ting som eg kunne tenkt meg. Blant annet ein lampe, mange pyntegjenstander og eit bilde av oldemor. Skikkelig koselig å vere med fetter og kusino mi som eg har vert ein god del med før då vi va mindre.

God natt!


Båttur er alltid koseligtEit lite innlegg om ka som skjedde i dag. Eg kom ifrå blokskulen (forklarer i eit annet innlegg ka det er) og mamma ringte til meg mens eg venta på bussen og spurte om eg ville vere med onkel x2, tante, mormor og morfar på båttur for å sjå på ei hytte. Og eg sa ja med ein gong, for eg lika veldig godt å sitte i ein båt. spesielt når det går litt fort og det er bølge! Eg valgte å legge ut eit bilde av morfar, fordi han e så søt. ♥

Ha ein god natt!


unormal photoshoot.


nei, eg hadde ikkje så mykje problemer med å få den til å funke, måtte berre finne ut kor eg skulle treffe for at den skulle ta bilde då eg ville at den skulle det. :) 


måtte prøve eit par ganger, så det endte jo med nokon gøye bilder då. mest normale "antrekk's pose" eg har sett, altså!


eg hadde så lyst å vere sidelengs for ein gong skuld.


- let's do like the french girls.


- yeah, føler meg normal.lets kiss the air.. like all the bloggers.


wooo - oi, det var ein fisk.

 


hits