image image image


Dag 9 - Mobilen din

Nokia lumia 800!
Dag 8 - Eit bilde av håndskriften din

Veit at denne kjem ein dag etter, men eg gadd virkelig ikkje å blogge i går. Gjorde ein del og ein av tinga var at >Solvår< blei 18 i går! 

Følte for å skrive ein med trykkskrift (sånn eg skriv) også ein med lykkeskrift (skreiv sånn før)

Dag 7 - Drømmeferie

Enda ein lett dag, har hatt lenge ein drøm om å reise til Bora Bora. Det virker som ein av dei finaste plassene på denne jorda!
Dag 6 - Bakgrunnen din på pcen


Dag 5 - Eit bilde av deg som liten
Dag 4 - Lommeboka di

Eg skal snart til Bergen, så eg gidder ikkje skrive så langt innlegg om lommeboka mi. Eg fekk lommeboka mi ifrå Sigrid, ho tenk på meg då ho såg den i polen ♥ Eg har nettopp dusja, det forklarer koorfor eg har eit håndkle på hovudet.Dag 3 - Sminken du bruker

Lettaste dagen å skrive om, for sminkebruket mitt er ingenting å snakke om. Til kvardag bruker eg ikkje noko sminke, på besøk og sånt bruker eg heller ikkje noko sminke. Mange føler seg meir komfortabel med sminke på, men eg gjer ikkje det.. så eg skjønner ikkje korfor eg skal gjere meg så minst mulig komfortabel med meg sjølv med å ta på eit lag med sminke. Også slenger eg med nokon bilder av meg UTEN sminke.Dag 2 - Noko du gleder deg til

Det eg gleder meg skikkelig til er turen eg skal på med pappa og Heidi (kjæresten til pappa) der vi skal fly ned til Spania, leie bil også kjøre rundt omkring. Innom Portugal og så inn i Spania igjen, så skal vi ta fly til Nice i Frankrike og kjøre til 2 plasser og til slutt skal vi vere ei helg i London :3 Snart kan eg sei at eg har vert i heile Europa, berre nokon land igjen som mangler. 
Dag 1 - Dine 3 yndlings sanger no

Hørt nokon av dei?


Min eigen "challenge liste"

♦ Dag 1 - Dine 3 yndlings sanger no

♦ Dag 2 - Noko du glede deg til

♦ Dag 3 - Sminken du bruker

♦ Dag 4 - Lommeboka di

♦ Dag 5 - Eit bilde av deg som liten

♦ Dag 6 - Bakgrunnen din på pcen

♦ Dag 7 - Drømmeferie

♦ Dag 8 - Eit bilde av håndskriften din

♦ Dag 9 - Mobilen din

♦ Dag 10 - Noko eller nokon du savner

 


hits