image image image


Gratulerer med dagen, farmor.

82 år i dag, ja. Tia går fort, men det går ikkje ein dag utan at eg tenke på deg. ♥ Kan kanskje ikkje gje ein bukett eller dekorasjon til deg, men kan i det minste sende eit fint bilde av ein.
Du er blitt ein kvinne, Izel.


den gang då, den gang no.

Atter ein gang, gratulere så mykje med dagen og håper du har hatt ein kjempefin dag!

åh, hadde berre skikkelig lyst å skrive eit innlegg her på bloggen for å vise folk kor glad eg e i deg. Eg har kjent deg ganske så lenge og det er eg virkelig glad for! Du er ein heilt ubeskrivelig person og det er berre heilt utruleg avslappande å vere rundt deg. ♥ Vi har hatt våre nedturer og oppturer sammen, men vi har vert venner gjennom det meste. Har ikkje vert så mykje ilag i det siste, for eg har vert opptatt med ditt og datt, men la oss prøve no! Når eg endelig er heime og skal vere her ein god stund, så kan vi nok finne på mykje sjølvom vi har gjort på det meste her på Myking ;) Har til og med møtt deg i Tyrkia og sett kordan du har det då du er vekke i Tyrkia, nokon veker i sommarferien som du har gjort i fleire år. Du er så.. nydelig og eg er VIRKELIG glad for at eg har ein venn som deg! ♥ Du er ein spesiell person som har fått ein god plass i hjerte mitt og håper vi får mange fine år ilag og lage fleire gøye minner... ilag med Solvår og såklart. 

i love you so much, pretty woman. ♥

- Når du smiler og ler så varmer det og det går ikkje ann å la ver å smila tilbake. 


Gratulerer med dagen, Jørgen!

I dag har Jørgen bursdag, så tenkte eg kunne legge ut eit innlegg i år og. Eg gjorde det i fjor og det innlegget finner du om du går på mai 2012. Jørgen seier eg er altfor snill når eg berre skrive eit innlegg til han, men det er jo det minste eg kan gjere :o 

Det kjennast ut som eg har kjent han lengre enn det eg har gjort, for eg har berre kjent han i litt over eit år, og det er jo ikkje så lenge :o Eg har blitt veldig glad i han etter som tida har gått, og han er ein veldig koselig person c: 

Uansett, eg er glad i deg, Jørgen c: ♥


Gratulerer med dagen, Marte!

Nydelige deg har bursdag! ♥

Vi har vert venner i ein stund og eg husker at første gangen eg skreiv med deg på skype, så hadde du veldig lyst å skype med meg.. trur det var fordi du ville skype med nokon og fordi du kjeda deg, men eg er ikkje så sikker på ka grunnen var då men. Det var koseligt å sjå ei jente som berre satt der, smilte og snakka til meg som om vi hadde vert venner lenge.

Marte, du smelter hjertet til alle med å berre smile til dei. Ü
Gratulerer med dagen, Niklas!

Eg har skrevet litt på facebook, men eg følte at eg måtte skrive eit innlegg til deg på bloggen og for å berre gjere deg gladere om du blei glad for den på facebook :D Som sagt møtte eg deg på Deli då eg var med mange andre folk den 1.februar. Det var ein skikkelig kos dag, og eg var med deg og mange andre den 23.mars og. Men det var fordi vi skulle "feire" bursdagen min som var ei veke seinare, Glad det ikkje blei så mykje "feiring" men at det blei berre ein kjempekjekk dag i byn! Tenkte eg kunne dele dette bilde for det første eg tenker på er den sangen av Queen som heiter Flash :D  


tjuesjuande aprilGratulerer med dagen, Marcus!

Eg veit at du ikkje liker det bilde til høgre, men det er det første bilde eg fekk sjå av deg då eg først blei venn med deg. ♥ Vi har vert venner i nokon år, men har aldri møttes og det må vi jo få til! Vi blei kjent over habbo og det er litt merkeligt å tenke på, for du er den einaste som spiller det no for tiden. Eg husker ikkje akkurat kordan vi møttes på habbo eller ka vi snakket om den tiden, men no for tiden snakker vi ganske ofte og eg blir i smilende og godt humør. Eg har skrevet sånne innlegg om folk før, men klarer aldri å bli flink til det og finner ikkje ut ka eg skal skrive før det ikkje blir for kleint. Det er jo ein grunn til at eg skriver eit sånt innlegg til deg og det er ikkje berre fordi du skal skrive eit sånt innlegg til meg i helga, men du har til og med bursdag i dag! Eg sa i går at eg sikkert ikkje kunne gjere det fordi eg hadde så vondt i hendene, men i dag er den eine hånden bedre og den andre gjer forsatt litt vondt men eg klarer å skrive så det går fint. (:

Du er ein veldig fantastisk person som er lett å snakke med og du får meg til å smile. Har sagt det før men eg syntes at alle skulle hatt ein sånn venn som deg, men dei får ikkje dra deg vekk ifrå pcen! Du veit kordan du skal få ein person til å føle seg spesiel og å få folk til å bli glade. 

Uansett, gratulerer med dagen Marcus! ♥

 


Gratulerer med dagen, Anneli!

Gratulerer så mykje med dagen, Anneli! ♥

Eg møtte deg for ei veke siden (fredag) og har skrevet med deg ein del på facebook. Allerede no kan eg sei at du virker som ein ganske koselig person som er livlig og glad! Eg er allefall veldig glad for at eg blei venn med deg og håper vi kjem til å vere venner lenge! Skal kanskje møte deg igjen fredagen i veke 8, og det skal bli kos! Den dagen skal vi kanskje samle sammen alle dei som var der på fredagen den 01. feb. Det hadde vert koselig å vere med deg oftere, men det går ikkje når det ikkje er mulig å reise så mykje til Bergen. :( Men eg skal nok prøve å møte deg når eg har tid og er heime!

 


GRATULERER MED DAGEN, SMÅEN.

Endelig er dagen kommet, der du ikkje er ein 16åring lengre. Men faktisk blir eit år eldre, men veit ikkje om det er positivt eller negativt. Men eg er allefall så heldig som får vere med deg på din store dag. I går var ein kjempe koselig dag/kveld då dei andre var her også. Gratulerer med dagen enda ein gong, skjønne deg! <3 ilu:-*


GRATULERER MED DAGEN, KJÆRE BROR.

Tiden har gått så fort, så mange år som har gått og eg har blitt meir og meir glad i deg, sjølvsagt. Det eg egentlig husker best ifrå barndommen min med deg, var at vi satt veldig ofte å spelte "halo/halo2" sammen og koste oss med det. Men no blir det ikkje så ofte med det siden du går på skule i Sogndal og eg i Ulvik. Men det er kanskje eg tar meg ein tur til Sogndal for å besøke deg. Det håper eg allefall eg får tid til.

Men eg husker også den gangen i sommar då mamma var i syden med kjæresten. Så var det fin sol og du vekket meg og du gjekk ned for å sole deg på terassen mens du jobbet med noko skuleoppgåve. Så kom eg også ut for å sitte i sola og det var ganske koseligt. Men det morsomme begynte jo då vi kom inn på kjøkkenet, for då la du deg ned på gulvet med ryggen og begynte med nokon rare bevegelser. Men ut av dei rare bevegelsene fekk du ryggen din til å lage sånne prompelyder. Aner ikkje kordan du fekk det til, men det var vell pga at du var litt fuktig på ryggen.. Det er kjempekjekt å vere med deg og det går ikkje ann å vere sur på deg eller stille eit øyeblikk. For om det er stille, så kjem du med ein kommentar eller noko liknende. 

Kjempe glad i deg, broder! ♥

hits