image image image


blogganbefaling - treca.blogg.no


Dette er den første blogganbefalingen eg har på bloggen min så eg tenkte eg kunne anbefale ei som eg kjenner ifrå før. Ho har nettopp lagd ny blogg og ho har klart å ordne bloggen så pass at den ser fin ut! Bloggen hennas er enkel og fin, og det er lett å finne ting innpå. Ho blogger om det ho vil og er glad ho skriver sine eigne meiningar og ka som intereserer ho! For å sei det sånn, ho er ikkje redd for å vise kem ho er og ka ho står for! Ho er ei veldig koselig jente og eg gjekk i klasse med ho i 3 år, så eg kan sei det for såpass veit eg!

Ho er ei veldig grei jente som du kan stole heilt fullt på, og du kan finne på så mykje rart med ho og litt ser du på bilde under! Vi hadde skuespel i spansken, eg skulle vere hunden og ho skulle vere politimann, eg sminka ho og ho sminka meg. Det viste seg at eg var med ho då eg var mindre, for mamma kjenner mora hennas. Det var ganske overraskende då eg først fekk vete om det, men det kan godt vere mulig for at eg var med ho før og ikkje huska det! Utruleg lenge sia eg har vert med ho no, men når eg flyttar heim igjen, så skal eg nok få god tid til å finne på ting med ho! 

Haha, skulle skrive eit blogganbefaling, men det endte med at eg skreiv om ho istedetfor, og om du lurer.. så heiter ho Rebecca :p 

Men du burde besøke bloggen hennes >her< Skal eg ta fleire blogganbefalinger, vil du ha?


hits