image image image


Nytt design

Likte du bedre dette eller det gamle?


Ka som skjer atm

Eg sitter her i senga mi og holder på å redigere ein liten videoblogg, det er ganske lenge siden eg har hatt det! Men dette blir berre eit kort innlegg for å sei at eg kjem til å legge den ut snart og unnskyld på forhånd om du føler at det er litt kleint å sjå på!

NYTT DESIGN

- Kass likte du best?

Det gamle:

Det nye: 

BLOGGE LITT MEIR?

Har tenkt i nokon dager no på å blogge, men med ein gang eg tar opp eit innlegg så tenker eg med ein gang "vil dei virkelig lese om kordan eg har det?" så blir det ikkje noko innlegg etter det. For då tenker eg berre på at eg børr skrive om ting folk liker å lese om. Men det er litt vanskeligt å vete ka folk liker å lese om.. Men jaja, eg er den merkelige meg ennå, som liker å tulle rundt omkring og le kjempe høgt. Dei fleste på skulen har vell merka at eg liker å vere rundt om alt, men dei seier at dei liker meg best sånn. For dei legger merke til med ein gang eg ikkje er der med dei. F.eks for nokon dager siden, så hadde nesten heile klassen min samlet seg på kjøkkenet for å gjere lekser og ete muffins som Berit lagde. Men gjett kor eg satt.. jo, eg satt inne på rommet for meg sjølv og holdt på med leksene.

Så no kjem spørsmålet: skal eg blogge meir, og om ka?EPISODE 100

Huhu, no skal eg begynne på episode 100 på Inuyasha :3 just love it.

Hakkaku og Ginta ♥


24.06.2012

Hellu.

I dag har det egentlig ikkje skjedd noko sånn "spennande". Aner egentlig ikkje ka eg skal skrive i dette innlegget, men eg følte berre for å legge ut eit innlegg, men det er vanskeligt når eg ikkje aner ka eg skal blogge om. :( Har solt meg i litt over 1 time i dag, og eg har fått skille faktisk. Men det er noko med huden min på magen, for eg får sånne kvite små flekker rundt omkring.. Har du det og?


SKIKKELIG NORMALT.
GOD MORGON!

I går gjekk eg rundt med falske øyevipper inne hos pappa, men så ville nokon ha meg med ut så då gjekk eg faktisk med dei ute også for første gang.. Men det som var irriterende var det at det var så mykje mygg :( så eg blunka jo så mykje.. Også skal eg faktisk gå med dei i dag på skulen også, men eg aner ikkje kordan skule dagen blir.. For vi har fri i den første timen, så skal vi ha ein time engelsk.. fri i norsktimene også aner eg ikkje matte.. :(

Men no må eg pakke og gjere meg klart til å gå til bussen :D

snakkaaaast


MITT NYE PROFILBILDE PÅ FACEBOOK

Sei ka du meiner 8D


Dei mest normale personene i denne merkelige verden.


ELYAR FOX.

fordi eg syntes han er fin. :3


hits