image image image


Ny hårklipp ++På onsdag var eg på langkjøring og fekk det overstått. Var ferdig halv 2 og hadde ein god stund til bussen gjekk, så eg fant ut at eg kunne gå til frisøren. Men eg hadde jo ikkje bestilt time, men eg gjekk til ein frisørsalong som hadde dropp-inn. Dei hadde time med ein gong og det var ganske koselig der sjølvom det var ein liten frisørsalong. Ho vaska håret mitt og då eg satt der tok ho opp beina på stolen og spurte om eg ville ha massasje, blei sikkelig overraska over at det var ein massasjestol eg satt i. Men gud, det var godt å sitte der! Satt der og berre slappa skikkelig av. Ho var flink til å klippe håret også, men uheldigvis klarte ho å klippa seg sjølv i fingen :( Blei veldig fornøgd sjølvom det kosta meg 650,-, men virkelig, det var verdt det pga servisen! Nesten alt det brunblonde er vekke, men har ca 1cm igjen på tuppane og mamma sa det var ganske fint sånn.  På bilde til venstre var samme dag som eg kom ifrå frisøren og ho hadde retta det, men då eg tok å dusja så kom krøllane skikkelig fram, som du ser på bilde til høgre. EG ER HAPPY.

Kjøpte meg  ein ny gensar også etter at eg hadde vert hos frisøren og den kosta meg 250,-. Har hatt lyst på ein sånn gensar ein god stund så det var godt å endelig finne ein sånn! Du ser litt av den på bildene, den er litt lang (nedanfor stumpen) også er det ein stor "A" midt frampå. Har brukt den her heima i det siste og treng berre ein strømpebukse, så kan eg gå rundt i huset med den. Skikkelig glad for at eg har kjøpt den og angrer ikkje litt i det heile tatt!

Enda seinare så møtte eg på Karina (trykk på navnet) som er veeeldig lenge sia eg har snakka med. Ho skulle ha kjøretime og det var ein good stund ho måtte vente. Men eg satt meg ned og vi begynte å snakke om det både ditt og datt. Eg lovte at eg skulle ta kontakt om eg ville finne på noko, og det kan godt hende eg gjer! 

Ha ein fin dag!


Fint, det klæder dig !!
Marie Oma
22.09.2013 image 12:30
fint!
Elise Bjørnson Kleven
22.09.2013 image 12:39
Utrolig pen du er! <3
Iselin, the ghost☯
22.09.2013 image 12:49
Det vart pent! :>
Hitoro~
22.09.2013 image 13:41
så nydelig!
Marte
22.09.2013 image 13:46
Aw, du er så søt. <3

http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-957508.gif Skriv en kommentar her

http://imageshack.us/scaled/landing/402/96200084.png http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-743059.gif http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-500036.gif

, Lindås

Maibel er navnet.

hits