image image image


Savner deg noko så fryktelig, farmor.Eg veit at eg har skreve om farmor på bloggen min før, men det er snart eit år sia. Men eg gjer det ein gong til, for ho betyr forsatt så utrulig mykje for meg. På ein måte så er det heilt urealistisk at du er borte. Har tenkt mange gongar etter at eg vil opp å besøka deg på sjukeheimen, men det har eg jo ikkje kunne gjort når du ikkje har vert der. Tenkar på deg fleire gongar for dagen og tenke på alle dei fine minnane vi har sammen og ka vi har opplevd. Eg kjem alltid til å vere glad i deg og er skikkelig glad for å kalle deg for farmora mi ♥ Er ganske så sikker på at alle rundt her på Myking savner å ha deg her med den gode latteren din. Savner dei fine stundane vi hadde rundt middagsbordet då du skulle fortella om gamle ting og plutselig sa "Jaja Kaja". Sjølvsagt huske eg den julafta der vi skulle spela "mordaren" og du klarte å sovne midt i leiken. Vi begynte å le litt og du lo med. ♥ Som du pleide å sei "ein god latter forlenger livet" og det er så sant som det kan bli! 

Då du blei 80 år, så hadde vi ein stor feiring for deg og dei fleste trudde nok ikkje du klarte å holde deg så mykje lengre. Men der viste du alle at dei tok feil, du klarte å holde humøret ditt oppe eit heilt år til før det blei verre enn verst.. som endte med at du forlot oss for å reise til ein plass der alle dei fantastiske menneska samlast. Håper virkelig du trivast der oppe og eg savner deg noko fryktelig mykje. Dagane utan deg er ikkje dei samme og eg tenke som sagt på deg minst ein gong for dagen. Til og med så sitt eg av og til på kvelden og har minnestund om deg og lar tårane renne. 

Og som sagt, det er heilt urealistisk.

Er forsatt uendelig glad i deg. ♥

 http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-957508.gif Skriv en kommentar her

http://imageshack.us/scaled/landing/402/96200084.png http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-743059.gif http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-500036.gif

, Lindås

Maibel er navnet.

hits