image image image


Kvifor drøymer vi?

Eg har lurt lenge på korfor hovudet gjer oss desse drømmane når vi søv. Nokon drømmer er gode, mens andre er heilt forferdelige. Eg har mange gongar våkna midt på natten pga ein drøm eg hadde. Nokon virker veldig realistiske men dei er jo forsatt i fantasien min, men veldig ofte skulle eg ønske at det hadde skjedd. Det er forferdelig er om eg ser ein film som har ein skikkelig ekkel hending, f.eks i "the impossible" då dei blei tatt med bølgen og dratt under vatn. Etter eg har sett ein sånn film, så ender som oftast drømmen min om den scenen men berre med meg i den. Hater virkelig når det skjer og det gjer meg redd for å sove. Så eg holder meg vekke ifrå dei fleste filmer og spesielt skrekkfilmer. Filmer eg absolutt IKKJE skal sjå er: the ring og paranormal activity. Sjølvom folk seier at dei syntes den ikkje var så skummel, så betyr det ikkje at eg syntes det. Eg liker ikkje skrekkfilmer, ferdig med den saken. 

Eg hadde ein merkelig drøm natt til i går. Tenkte eg kunne fortelle litt om den, for den har ikkje mål og meining.

Eg stod med ein elv og plutselig ser eg mange gravsteinar flyt i straumen og eg tenkte eg skulle ta dei opp. Så ein etter ein tok eg dei opp på land og satt dei ifrå meg fint oppå ein eng med blomster og alt sånt. Føltes ut som eg var den einaste som var igjen og at dei gravsteinane hørte til mange folk som hadde død av eit eller annet. Men eg forsatte å forflytte dei ifrå elven og opp på engen. Og der slutta drømmen og eg blei vekt av pappa.

Så kjem mitt spørsmål, trur du på folk som seier dei kan tolke drømmen din?


Ida Kristiansen
28.07.2013 image 16:52
Når eg drømmer er det ofte om folk eller ting som eg har sett dagen før. En natt drømte eg om en appelsin (siden mamma hadde tilbudt meg en appelsin dager før) i tillegg drømte eg om en jente ikkje har sett på lenge, men sett bilder av hon på facebook. Såå det er ikkje godt å vite.

Andre ganger går i det mareritt, mer eller mindre flashbacks..

Og andre ganger er det betydningfulle minner om f eks min pappa som døde for snart en år siden.
Followyouhome
28.07.2013 image 18:16
En drøm jeg husker skikkelig godt handlet om at jeg ble sakte, men sikkert forandret til et nebbdyr. Det er flere år siden jeg drømte det. En annen gang drømte jeg at katten min hadde skaffet seg en hær av katter og kom for å drepe meg. Er helt sprøtt hva man faktisk kan drømme..jeg tror faktisk på at enkelte kan tolke drømmene våres, men kan jo aldri være helt sikker :p

http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-957508.gif Skriv en kommentar her

http://imageshack.us/scaled/landing/402/96200084.png http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-743059.gif http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-500036.gif

, Lindås

Maibel er navnet.

hits