image image image


Snart er det slutt

På onsdag skal vi ha avsluttningsmiddag på skulen og foreldre er inviterte, det vil sei at pappa skal endelig komma ein tur inn og sjå kor eg har budd detta året og gått på skule. Eg håper virkelig at det blir noko lunne fint vér til å vise rundt ute. Eg gleder meg faktisk litt til å slutte, gleder meg til sommar! Skal på ein lang tur med pappa og kjæresten hans og gleder meg så sjukt til det! På lørdag skal eg allerede begynne å reisa, men då skal eg til Arendal med mamma og kjæresten hennar. Det skal bli kjekt å få møtt familien til Oddvar (kjæresten til mamma) også, for eg har møtt familien til kjæresten til pappa fleire gongar. 

Eg har ennå ikkje blitt heilt frisk ifrå lungebetennelsen min, hoster litt ennå og ja. Har hatt lungebetennelse i snart 2 veker, og før det så var eg 2 veker forkjøla, så det har vert ein månad med sjukdom dette her. Utrulig lei av å føle seg sliten etter å gjere noko, gleder meg til den dagen eg kan berre springe rundt og bli sliten etter å gjort noko meir enn å bli sliten av å løfte ein korg med kle i. EG E KLAR TIL Å BLI FRISK. Det som var litt merkelig, var at då eg var skikkelig sjuk var det fint vér, sol og varmt. Men då eg begynnte å bli bedre så kom regnet og kulden.  
Renate & Andrea
16.06.2013 image 15:51
god bedring og fint bilde! :)
Hitoro~
16.06.2013 image 21:28
God bedring , du får kose deg med avslutning osv c:

http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-957508.gif Skriv en kommentar her

http://imageshack.us/scaled/landing/402/96200084.png http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-743059.gif http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-500036.gif

, Lindås

Maibel er navnet.

hits