image image image


Sitater ifrå "Sånn er det bare"

Klassen min fekk ein bok i samfunnsfagen i dag som vi jobbet litt med i  dag i timene og skal det i morgon. Det er ein bok om politikk, men den er skrevet på ein måte som gjer at ungdommer vil lese den også. Det er sikkert fordi det er ikkje så mykje ord som man ikkje forstår og det der, men den er veldig lett å forstå. Så eg valgte meg å blogge om nokon sitater ifrå boka, for alt i boka er jo sant. Allerede så er det ein av favoritt bøkene mine, og eg leser ikkje mange bøker skal eg sei deg! Den boka er sånn at du berre har lyst til å lese meir og då lærerer du også meir samtidig.

Det som er morsomast med boka er at på den første siden så er det ei side der det står det :

"KASTER DU DENNE BOKA I  VEGGEN, BLIR JEG VELDIG FORNØYD."

 

"Endring kommer ikke av seg selv. Endring skjer på to måter. Enten ved at folk slutter å endre på ting eller ved at folk aktivt går inn for å endre på ting. Hvis din familie lever i et nokså fint hus i dag, se for deg at dere plutselig slutter å forandre på huset. Etter ti år vil det ha skjedd en endring, og huset er ikkje nokså fint lengre, det er skikkelig rævstygt."

"Politisk prioritering krever samme innsats av et samfunn som det som kreves av deg når du må velge mellom lyse eller mørke Uggs."

"Dersom du ikke skjønte forrige avsnitt, er du like lett å lure som mange voksne vil at du skal være. Gratulerer, velkommen som passiv samfunnsborger."

"Ikke stol på sunn fornuft alene. Den er ikke alltid sunn. Du går på videregående skole. Du har den ferkeste, mest allmenne kunnskapen av alle velgerne der ute."

"I Jerusalem finnes det ikke plakater av damer i bikini. Eller knapt plakater av damer overhodet."

"Kvinnen skal altså være underordnet mannen. Det betyr ikke, som noen tror, at hun skal være undertrykket."


K
25.04.2013 image 18:54
Å, herlig!
Ida
25.04.2013 image 21:45
eg har lyst på den boka! den burde me fått då eg hadde samfunnsfag. skjønte ikkje bæret. haha :P
Siw
26.04.2013 image 02:32
Haha, liker! :)
Fade Away
27.04.2013 image 17:59
Haha ^-^<3

http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-957508.gif Skriv en kommentar her

http://imageshack.us/scaled/landing/402/96200084.png http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-743059.gif http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-500036.gif

, Lindås

Maibel er navnet.

hits