image image image


Gratulerer med dagen, Marcus!

Eg veit at du ikkje liker det bilde til høgre, men det er det første bilde eg fekk sjå av deg då eg først blei venn med deg. ♥ Vi har vert venner i nokon år, men har aldri møttes og det må vi jo få til! Vi blei kjent over habbo og det er litt merkeligt å tenke på, for du er den einaste som spiller det no for tiden. Eg husker ikkje akkurat kordan vi møttes på habbo eller ka vi snakket om den tiden, men no for tiden snakker vi ganske ofte og eg blir i smilende og godt humør. Eg har skrevet sånne innlegg om folk før, men klarer aldri å bli flink til det og finner ikkje ut ka eg skal skrive før det ikkje blir for kleint. Det er jo ein grunn til at eg skriver eit sånt innlegg til deg og det er ikkje berre fordi du skal skrive eit sånt innlegg til meg i helga, men du har til og med bursdag i dag! Eg sa i går at eg sikkert ikkje kunne gjere det fordi eg hadde så vondt i hendene, men i dag er den eine hånden bedre og den andre gjer forsatt litt vondt men eg klarer å skrive så det går fint. (:

Du er ein veldig fantastisk person som er lett å snakke med og du får meg til å smile. Har sagt det før men eg syntes at alle skulle hatt ein sånn venn som deg, men dei får ikkje dra deg vekk ifrå pcen! Du veit kordan du skal få ein person til å føle seg spesiel og å få folk til å bli glade. 

Uansett, gratulerer med dagen Marcus! ♥

 


Marcus
28.02.2013 image 20:07
aw, thanku ❤
Christine Dattebayo c:
01.03.2013 image 22:16
Gratulerer med overstått! :D

// Så kjøp! :D Du vil ikke angre, lover deg!

http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-957508.gif Skriv en kommentar her

http://imageshack.us/scaled/landing/402/96200084.png http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-743059.gif http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-500036.gif

, Lindås

Maibel er navnet.

hits