image image image


GRATULERER MED DAGEN, KJÆRE BROR.

Tiden har gått så fort, så mange år som har gått og eg har blitt meir og meir glad i deg, sjølvsagt. Det eg egentlig husker best ifrå barndommen min med deg, var at vi satt veldig ofte å spelte "halo/halo2" sammen og koste oss med det. Men no blir det ikkje så ofte med det siden du går på skule i Sogndal og eg i Ulvik. Men det er kanskje eg tar meg ein tur til Sogndal for å besøke deg. Det håper eg allefall eg får tid til.

Men eg husker også den gangen i sommar då mamma var i syden med kjæresten. Så var det fin sol og du vekket meg og du gjekk ned for å sole deg på terassen mens du jobbet med noko skuleoppgåve. Så kom eg også ut for å sitte i sola og det var ganske koseligt. Men det morsomme begynte jo då vi kom inn på kjøkkenet, for då la du deg ned på gulvet med ryggen og begynte med nokon rare bevegelser. Men ut av dei rare bevegelsene fekk du ryggen din til å lage sånne prompelyder. Aner ikkje kordan du fekk det til, men det var vell pga at du var litt fuktig på ryggen.. Det er kjempekjekt å vere med deg og det går ikkje ann å vere sur på deg eller stille eit øyeblikk. For om det er stille, så kjem du med ein kommentar eller noko liknende. 

Kjempe glad i deg, broder! ♥


http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-957508.gif Skriv en kommentar her

http://imageshack.us/scaled/landing/402/96200084.png http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-743059.gif http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/nature/mini-graphics-nature-500036.gif

, Lindås

Maibel er navnet.

hits